Go to Top

Novo leto 2022 – nova priložnost za ustanovitev podjetja!

Novo leto 2022 – priložnost za nov začetek?

Novo leto 2022 je lahko priložnost tudi za nov začetek! Je mogoče to priložnost za novo podjetniško pot? V našem podjetju DATA vam nudimo podporo ne glede na to, kam vas bo podjetniška pot zanesla. Za več informacij nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Informativni izračun plače

Novo leto 2022 – novoletne zaobljube

Ob vstopu v novo leto si marsikdo postavi novoletne zaobljube. Med najpogostejše spadajo več športa, hujšanje, opustitev kajenja in alkohola, učenje novih stvari, varčevanje, več časa zase in za družino ter prijatelje in tako naprej. Lahko naredimo plan, da bomo zamenjali službo ali pa se celo odločimo, da bomo ustanovili svoje podjetje. Pri slednjem vam lahko pomagamo tudi mi na Dati! Lahko se dogovorite za termin individualnega podjetniškega svetovanja. Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Želite registrirati s.p.?

Novo leto 2022 – tudi v 2022 bomo na Dati izvajali podjetniška izobraževanja

Pred samo registracijo podjetja vam priporočamo, da se udeležite naših brezplačnih webinarjev Zasluži s hobijem ali idejo ter Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Pri nas lahko opravite tudi Varstvo in zdravje pri delu, ki je zakonsko obvezno. Trenutno sta zelo aktualna tudi oba seminarja za obstoječe podjetnike. Do marca morate namreč pripraviti zaključno bilanco za leto 2021 in davčni obračun za normirance! Ostala izobraževanja preverite tukaj!

Zaslužite s hobijem!

podjetniško svetovanje

Udeležite se usposabljanja Varstvo in zdravje pri delu!

Novo leto 2022 – katero obliko podjetja odpreti?

Ko se odločite, da boste ustanovili podjetje pa sledi naslednja dilema. Ustanoviti s.p. ali d.o.o.? Ste mogoče redno zaposleni in bi radi odprli popoldanski s.p.? Vse to lahko storite na naši DATA točki! Če potrebujete individualno svetovanje vam lahko pri tem pomagajo naši podjetniški svetovalci. Pokličite na 01/600-1530 za več informacij.

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

Novo leto 2022 – podjetje potrebuje tudi računovodjo

Tudi izbira računovodskega servisa je izjemno pomembna! Na kaj morate biti pozorni pri izbiranju računovodskega servisa smo pisali nedolgo nazaj. Naš računovodski servis med drugim podpirajo tudi davčni in pravni svetovalci! Preverite, katere storitve ponuja Datin računovodski servis ter postanite stranka našega računovodstva! Če bi potrebovali več informacij nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pošljete povpraševanje na data@data.si.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja