Go to Top

Nova sredstva za prilagajanje poslovanja na »korona« realnost

Nova sredstva za prilagajanje poslovanja na »korona« realnost - Data d.o.o.

Nova sredstva za prilagajanje poslovanja vašega podjetja na novo so »korona« realnost. Pri SPS-u za digitalno transformacijo vašega podjetja nudijo nova sredstva v višini med 30.000 in 100.000 evri! Razpis pri Slovenskem podjetniškem skladu (SPS) za nova sredstva je namenjen tako mikro, malim kot tudi srednjim podjetjem.

Informativni izračun plače

Podjetje DATA d.o.o. je lahko vaš pravi poslovni partner! Nudimo vam vse od računovodskih storitev naprej!

Pri podjetju DATA d.o.o. lahko tako mali kot veliki podjetnik najde vse, kar potrebuje za poslovanje. Pri nas si lahko uredite računovodske storitve in podporo, davčno svetovanje in, kadar to potrebujete, tudi pravni posvet. Naši strokovnjaki Vam lahko pomagajo pri prijavah na razpisih ali pa vam uredijo vse potrebno za delo tujca iz tretje države. Ponujamo vam tudi paketne storitve - tako si lahko naše storitve zagotovite še ugodneje! Povprašajte po naših storitvah na data@data.si!

Predstavitev aktualnih javnih razpisov

Sofinancirani upravičeni stroški do največ 60 %

Razpisana sredstva so namenjena digitalni transformaciji ključnih proizvodnih in poslovnih procesov. Pri tem mora projekt ciljati na izboljšave izkušnje kupca, učinkovito zbiranje, obdelavo in vizualizacijo podatkov, razvoj procesov in digitalnih rešitev za podporo poslovanja, vpeljava digitalnih poslovnih modelov in procesov, razvoj digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest, kibernetsko varnost ali področje industrija 4.0.

Tudi uvajanje izboljšanja tehnične opremljenosti oz. programske in/ali strojne opreme, ki omogoča digitalno poslovanje in proizvodnjo, velja kot upravičen strošek.

Potrebujete pomoč pri izdelavi poslovnega načrta?

Nova sredstva iz razpisa so na voljo le nekaterim!

Potrebujete zanesljivo računovodstvo

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Prijavitelj mora biti bodisi mikro, malo ali srednje podjetje – registriran bodisi kot gospodarska družba, samostojni podjetnik posameznik ali zadruga. Na dan oddaje vloge mora prijavitelj imeti vsaj 5 zaposlenih.

Ob vlogi za nova sredstva v okviru razpisa mora prijavitelj priložiti tudi akcijski načrt za izvedbo digitalne transformacije na zgoraj omenjenih ključnih področjih. Za doseganje ciljev razpisa bo  obvezno sodelovanje z zunanjim strokovnjakom iz seznama, potrebna pa bo tudi aktivna vloga tako strokovnjaka kot prijavljenega podjetja.

Pravni nasvet

Časa za prijavo je do 15.1.2021

Razpis za nova sredstva za digitalno transformacijo velja za obdobje 2020-2021. Časa za prijavo je do 15.1.2021 oz. do porabe sredstev.  Razpisani skupek sredstev seže do 15 milijonov evrov. Razpis velja za obe kohezijski regiji.

Tudi skrajni rok za izvedbo digitalne transformacije je predpisan – 30.9.2021. Pri tem se projekt ni smel pričeti pred 12.3.2020.

DATA d.o.o.

SPOT

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

 

 
 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja