Go to Top

Izračunajte si dohodnino – samo z nekaj kliki!

Izračunajte si dohodnino kar sami! Izvedeli boste, ali vas čaka doplačilo ali vračilo preveč plačane dohodnine. Na kakšen način, vam pojasnimo v nadaljevanju. Če imate glede dohodnine ali davkov na splošno še kakšna vprašanja, lahko nanje odgovorijo naši davčni strokovnjaki. Za ponudbo posveta nas pokličite na 01 600 1530 ali na pišite na data@data.si. In ne pozabite: na Dati lahko tudi brezplačno registrirate svoje podjetje!

Izračunajte si plačo

Izračunajte si dohodnino – za vas smo pripravili spletni kalkulator

FURS bo sicer informativne izračune poslal v naše nabiralnike spomladi. Prvi svežnji bodo poslani  v marcu, drugi pa v maju. Medtem ko jih čakate, pa lahko že preverite, kakšno informacijo boste dobili. Na Datini spletni strani vam je namreč že na voljo kalkulator za informativni izračun dohodnine. Prilagojen je novi dohodninski lestvici, ki se uporablja z letošnjim letom in na podlagi katere boste dobili izračun Finančne uprave RS v prihodnjem letu!

Izračunajte si dohodnino –  pri tem uporabite informacije, ki jih že imate!

V spletni kalkulator boste vnesli le nekaj podatkov. Nekatere izmed njih razberete iz vaših plačilnih list. Dodali boste še podatek o številu otrok in vzdrževanih družinskih članov ter odkljukali, ali ste davčni rezident Republike Slovenije. Brez skrbi – obrazložitev za posamezno postavko si lahko preberete ob kalkulatorju.
Izračun je informativne narave, uporabite pa ga lahko v primeru, da ste v tekočem letu prejemali plače iz rednega delovnega razmerja.

Normiranci – kaj vse morate vedeti?

Lahko pa se povežete z Datinimi strokovnjaki

Izračunajte si dohodnino ali pa naj vam to naredijo drugi! Si želite, da vam na podlagi vaših konkretnih podatkov izračun dohodnine opravijo naši davčni svetovalci? Zraven pa vam odgovorijo na vaša morebitna vprašanja in razrešijo vaše dileme? Lahko! V tem primeru nas pokličite na 01 600 1530 ali pa pišite na data@data.si in se dogovorite za ponudbo posveta.

Prijavite se na novice!

Oznake

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja