Go to Top

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – ne pozabite!

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – prijavite se!

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 bomo na Dati izvedli 12.novembra 2021 in 10. decembra 2021.

Informativno si lahko izračunate vašo plačo!

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – komu je namenjeno?

Seminar je v prvi vrsti namenjen vsem samostojnim podjetnikom, ki sami vodijo svoje knjigovodstvo ter želijo sami pripraviti letna poročila, ki jih morajo oddati pristojnim institucijam. Priporočljivo pa je tudi za tiste samostojne podjetnike, ki želijo imeti boljši vpogled v letna poročila svojega podjetja ali dejavnosti, ki jih pripravi njihov računovodja.

Razmišljate o ustanovitvi popoldanskega s.p.-ja? Pri tem vam lahko pomagamo!

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – vsebina

Vsebina izobraževanja, ki bo trajalo pet ur, je razdeljena na teoretični in praktični del. V prvem delu se udeležence seznani s teoretičnimi pojmi oz. zakoni, kot so zakon o gospodarskih družbah, slovenski računovodski standardi, zakon o dohodnini, zakon o davčnem postopku in zakon o davku od dohodkov pravnih oseb. Prav tako se predstavi pomembne pojme za zaključno bilanco – stroški in odhodki, prihodki, prilivi in odlivi ipd. Podrobnejšo vsebino teoretičnega dela najdete tukaj.

Odločite se za ustanovitev podjetja na naši DATA točki!računovodsko svetovanjePRIJAVITE SE NA WEBINAR – KAKO ZASLUŽITI S HOBIJEM?

V praktičnem delu delavnice pa udeležencem pokažemo, kako se izdelajo poročila za Finančno upravo Republike Slovenije in AJPES. Podrobneje se razloži, kako so zaključna poročila sestavljena ter kako se izdela davčni obračun. Več vsebine lahko preverite tu.

Poglejte tudi – kilometrina v zasebnem sektorju!

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – predavateljica

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 izvaja Sabina Dimnik, dipl. ekon. Je računovodska, davčna in finančna svetovalka, ki že več kot 20 let v našem podjetju sodeluje s podjetniki ter jim pomaga pri razvoju njihovih podjetij.

Informativni izračun za normirance

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 – PCT pogoj in cena

Izobraževanje Zaključna bilanca za leto 2021 bo potekalo v naših prostorih na Dunajski 136 v sodobno opremljeni predavalnici. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je za udeležbo na izobraževanju potrebno veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT vstop v stavbo ne bo mogoč. Prav tako je v stavbi več čas obvezna uporaba zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje. Cena izobraževanja znaša 160 evrov + DDV. Na seminar se lahko prijavite tukaj.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja