Go to Top

Imate predlog za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih?

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v svoj program delovanja letos prvič vključila spodbujanje inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih. Pristop MMS (Management mestnih središč (ang. TCM – Town Centre Management) temelji na povezovanju in sodelovanju vseh deležnikov, ki so ključni za živa mestna središča, vsem interesentom pa bo predstavljen v torek, 13. septembra 2016, v Celju.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Dobra podjetniška ideja naj ne kraljuje le v vaši glavi, spravite jo črno na belo! Brezplačno se pozanimajte, kaj so bistveni elementi poslovnega načrta!

Več informacij

Agencija SPIRIT bo predstavila Management mestnih središč v sodelovanju z drugimi akterji in dobrimi praksami slovenskih občin, ki že uspešno izvajajo aktivnosti v sklopu MMS, na dogodku ob otvoritvi 49. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS) v Celju.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Oživljanje podjetništva v mestnih jedrihVse predstavnike občin (župane, direktorje občinskih uprav in vse druge predstavnike, ki se ukvarjajo z vsebinami mestnega manegementa), ponudnike iz mestnih središč (trgovce, gostince, predstavnike formalnih združenj podjetniških iniciativ itd.) ter vse druge interesente tako vabi na delavnico in posvet z naslovom »Oživljanje podjetništva v mestnih jedrih«, ki se bo odvijalo takoj po uradnem delu otvoritve, in sicer v torek, 13. septembra 2016, med 11.30 in 13.30 uro. Dejavnost bo potekala v Sejni sobi Celjanka.

Imate predlog za spodbujanje inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih?

Klikni in deli

Na dogodku bodo odgovarjali tudi na odprta vprašanja občin na področju oživljanja mestnih središč. Ob sofinanciranju Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) pa bo sicer v letu 2016 potekalo še pet brezplačnih regijskih izobraževanj-delavnic za spodbujanje in širitev modela managementa mestnih središč, namenjenih vsem ponudnikom iz mestnih središč in predstavnikom občinskih uprav. Naslednja delavnica bo potekala v Slovenj Gradcu, dne 15.9.2016. Več informacij lahko pridobite na koper.center@gmail.com, kakor tudi opravite prijavo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

K obisku delavnic in dogodkov na temo managementa mestnih središč, ki se bodo izvajale od konca avgusta dalje, tako vabijo vse predstavnike prav vseh občin, še pišejo na SPIRITU.

Več informacij glede vsebin in prijave ter vstopnic (število brezplačnih vstopnic je omejeno!) na dogodek najdete na tej povezavi.

Smo v vas prebudili željo po podjetništvu? Imate vprašanje, na katerega vam lahko odgovorijo naši izkušeni podjetniški svetovalci? Pokličite nas na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si in si zagotovite svoj termin!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja