Go to Top

Imate pogoje, da se prijavite na pilotno izobraževanje trajnostnih poslovnih strategij?

Javna agencija SPIRIT Slovenija z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), ki zagotavlja finančno podporo, je objavila javni poziv za izbor predvidoma 9 podjetij, ki bodo vključena v pilotno izobraževanje nacionalnega programa ‘Akademije za Vzpostavitev trajnostnih poslovnih modelov v praksi’. Vlogo je mogoče oddati do ponedeljka, 5. septembra 2016, do 12. ure.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Z dobrim poslovnim načrtom bo tudi prijava na različne projekte lažje stekla! Brezplačno preverite, kako do dobrega poslovnega načrta!

Več informacij

Prijavitelji morajo ob prijavi izpolnjevati naslednje osnovne pogoje:

Pilotno izobraževanje

  • pravne osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirane kot gospodarska družba, samostojni podjetnik ali zadruga z omejeno odgovornostjo,
  • samostojne pravne osebe, ustanovljene vsaj do 21. decembra 2010
  • imate vsaj 20 redno zaposlenih (tj. povprečno število zaposlenih v zadnjih 5 letih je 20  ali izkazana rast števila zaposlenih v zadnjih 5 letih, vendar je minimum, ki se upošteva vsaj 10 zaposlenih, na dan oddaje vloge)
  • imate  vsaj 20 redno zaposlenih (Prijavitelj opravlja svojo dejavnost v Republiki Sloveniji.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Izbrana podjetja bodo sodelovala v 15 mesečnem programu izobraževanja in implementacije trajnostnih poslovnih modelov v prakso.

Javni poziv za izbor predvidoma 9 podjetij, ki bodo vključena v pilotno izobraževanje trajnostnih poslovnih modelov.

Klikni in deli

Kaj bo prineslo pilotno izobraževanje?

Izbrana podjetja bodo sestavljala vzorčno pilotno skupino, ki bo vključena v 15-mesečni individualni izobraževalni program Akademije TPM, katere ključne aktivnosti bodo usmerjene v:

  • individualno in skupinsko delo na področju razvoja in postavitve trajnostnih poslovnih strategij in trajnostnih poslovnih modelov v prakso;
  • prenos in implementacija trajnostnih strategij v poslovne procese;
  • priprava metodologije in kazalnikov za merjenje družbenih in okoljskih učinkov podjetja.

Zakaj  vstopiti v proces uvajanja trajnostnih poslovnih strategij v podjetja?

Prijava na brezplačno izobraževanje

Glede na pomanjkanje dostopa do virov in glede na resne okoljske izzive, s katerimi se soočamo, narašča potreba po novih inovativnih poslovnih modelih, ki temeljijo na trajnostnem pristopu. Obstoječi poslovni modeli, ki pri ustvarjanju dodane vrednosti ne upoštevajo potreb okolja in družbe, kmalu ne bodo več zanesljiv in stabilen način poslovanja, pišejo na SPIRIT Slovenija.

Globalni trendi nakazujejo, da so poslovni modeli podjetij, ki v svojem poslovanju uravnotežijo doseganje pozitivnih poslovnih rezultatov s pozitivnimi učinki na družbo in okolje, poslovni modeli prihodnosti. To so poslovni modeli, ki:

  • imajo transparenten in vključujoč način vodenja in upravljanja;
  • v načrtovanje produktov in storitev vključujejo družbene in okoljske učinke;
  • so odgovorni do potrošnikov.

Več informacij najdete tukaj.

VEM točka DATA obratuje tudi poleti! Naši referenti vam bodo pomagali pri registraciji podjetja ter drugih pravnih, finančnih in davčnih zagatah! Zagotovite si svoj termin za posvet na 01 600 1530 ali pa nam pošljete elektronsko pošto na data@data.si.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja