Go to Top

FURS izračun dohodnine – še niste prejeli pošiljke?

FURS izračun dohodnine – 31. maja je finančna uprava poslala drugi sveženj informativne izračuna dohodnine. Dobili so ga vsi tisti, ki izračuna niso dobili v prvem roku. FURS izračun dohodnine je v tem svežnju dobilo 587.537 davčnih zavezancev. Kaj pa morate storiti, če tudi v drugem svežnju niste prejeli izračuna?

Potrebujete pomoč na področju davkov? Ali pa vas zanima odprtje podjetja? Obrnite se na davčne strokovnjake podjetja Data. Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 in se naročite na plačljivo svetovanje ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije podjetja!

Informativni izračun plače lahko opravite z našim kalkulatorjem!

FURS izračun dohodnine – kaj morate narediti, če izračuna niste prejeli?

FURS izračun dohodnine se seveda lahko na poti do končne destinacije tudi izgubi. Iz tega razloga finančna uprava svetuje, da vsi tisti, ki izračuna še niso prejeli, počakajo na pošiljko do 15. junija. Če pa do tistega dne še vedno niso prejeli FURS izračun dohodnine, se morajo potem obrniti na pristojni finančni urad.

V primeru, da se je pošta izgubila na poti, boste prejeli kopijo. Če pa se izkaže da vam FURS izračun dohodnine sploh ni bil izdan, boste morali pa vlogo napovedi dohodnine za preteklo leto izpolniti sami. Kako pa to lahko naredite?

Informativni izračun dohodnine

davčno svetovanje

Koliko znašajo prispevki za s.p. v 2023?

FURS izračun dohodnine – kako izpolniti vlogo za napoved dohodnine?

V kolikor niste dobili FURS izračuna dohodnine in ste v preteklem letu imeli dohodke, morate vlogo sami oddati do 31. julija. Obrazec za odmero dohodnine je na voljo na vseh finančnih uradih, oddati pa jo morate na finančnem uradu na katerem ste v času vložitve vpisani v davčni register. Prav tako pa lahko obrazec za izračun dohodnine dobite na spletni strani Finančne uprave. Lahko pa vlogo za napoved dohodnine pošljete tudi v elektronski obliki pred portala eDavki, v primeru da imate kvalificirano digitalno potrdilo.

Se odločate za odprtje s.p. ali d.o.o.? V podjetju Data vam nudimo široko ponudbo storitev, od računovodskega servisa do pravnih, finančnih in podjetniških svetovalcev. Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si in poskrbite, da bodo vaši prvi podjetniški koraki stekli kot po maslu!

Ostanite na tekočem ter se prijavite na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja