Go to Top

Dnevi podjetništva: davčna osnova s. p. za telebane

Na Dnevih podjetništva tudi o najboljših podjetniških odločitvah, povezanih z davki. Zagotovite si brezplačno vstopnico na zanimiva predavanja in okroglo mizo!

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski razvojni sklad ter javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vsa predavanja in okrogla miza bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijavite se!

Davčna osnova s. p. za telebane

Podjetniki se pogosto sprašujejo o optimalnih odločitvah, povezanih z davki. Ugotavljanje davčne osnove na podlagi normiranih stroškov denimo ni vedno optimalna odločitev za vsakega samostojnega podjetnika.

Izkušeni davčni svetovalec Jure Filip iz podjetja Dataa, d.o.o., bo predstavil vse možnosti na tem področju. Razložil bo tudi nekaj praktičnih primerov poslovanja samostojnih podjetnikov, ki ugotavljajo davčno osnovo z upoštevanjem normiranih stroškov  in dejanskih stroškov.

Vabljeni, predavanje se prične v torek, 13. novembra 2018, ob 10.00!

Program 11. Dnevov podjetništva

Vabimo tudi na ostale zanimive dogodke! Preberite program in prijavite se na brezplačna predavanja. Obljubljamo prijetno druženje ob skodelici kave ali čaja! Pohitite – prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo odprte le do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja