Go to Top

Davčni svetovalci

Davčni svetovalci niso le strokovnjaki za gašenje požarov, ko pričnejo prihajati pozivi iz Finančne uprave Republike Slovenije (Furs), temveč lahko takšni strokovnjaki v celoti izboljšajo vašo davčno situacijo v 2021! V katerih situacijah so davčni svetovalci nuja za vaše podjetje?

Informativni izračun plače

V podjetju DATA, d.o.o. najdete celo vrsto storitev, brez katerih podjetnik težko živi! Pri nas lahko najdete podporo podjetnikom s strani davčnih strokovnjakov, pravnikov, strokovnjakov za delo tujcev in referentov za registracije podjetij. Tudi celovit računovodski servis lahko pokriva vse vaše knjigovodske in davčne obveznosti! Če iščete zanesljivo desno roko, ki vas bo spremljala na vaši podjetniški poti, nam pišite na data@data.si.

Informativni izračun dohodnine

Kdaj so davčni svetovalci nuja v vašem podjetju?

1. Davčni svetovalci so koristni pred registracijo podjetja!

Potrebujete davčno svetovanje? Pošljite povpraševanje!

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

V trenutku, ko se odločite za ustanovitev podjetja, so davčni svetovalci še kako pomembni. Ustrezna priprava in prilagoditev načina poslovanja ter manjših detajlov od začetka vas lahko namreč pripelje do

  • prihrankov pri obdavčitvi in
  • prepreči potencialne kazni ali globe za napačno zastavljeno poslovanje.

Preventivno svetovanje je, poleg optimizacije, ključno za pripravo na potencialni inšpekcijski nadzor in utrdi vaše zaupanje v podjetje in njegovo delovanje. Optimizacija davčnih obveznosti izboljša donosnost vašega podjetja, kar posledično podaljša njegovo življenjsko dobo.

Informativni izračun za normirance

Davčni svetovalci vas celovito pripravijo na vhod v DDV sistem!

Sistem DDV zahteva večjo usposobljenost strokovnjakov, ki vam vodijo računovodstvo. DDV sistem namreč zahteva redno poročanje državi, navadno tudi celovit mednaroden pogled na DDV sistem in več izkušenj s Fursovim nadzorom tega sistema.

Poslovanje z DDV-jem torej zahteva aktivno in pragmatično komuniciranje s Fursom, ki je olajšano, če se vodijo izkušeni davčni svetovalci. Takšne lahko najdete v podjetju DATA, d.o.o.!

Pravni nasvet

Davčni svetovalci vam pomagajo pri planiranju poslovanja in optimiziranja obdavčitev!

Trenutek pred oddajo zaključnih poročil je lahko optimalen za racionalizacijo poslovanja in priprave za planiranje za prihodnost. V času med pripravo zaključnih poročil za preteklo leto je najbolje, da so davčni svetovalci vključeni v proces – tako s projekcijami davčnih obračunov ali kakšno drugo obliko davčnega načrtovanja.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja