Go to Top

Davčni obračun za normirance 2023 – veste, kako ga pripraviti?

Davčni obračun za normirance 2023 – ne pozabite na oddajo!

Davčni obračun za normirance 2023 morajo pripraviti podjetniki, ki poslujejo z normiranimi odhodki. Kako in do kdaj ga oddate? Kakšne so kazni, če ga ne oddate? Ste normiranec in je davčni obračun za normirance 2023 tema, za katero bi potrebovali posvet? Obrnite se na naše računovodske in davčne svetovalce. Za termin strokovnega plačljivega svetovanja lahko pokličite na  01 600 1530 ali nam pišete na data@data.si. Mimogrede, ali mogoče šele razmišljate, da bi odprli s.p.? Potem lahko to storite na naši DATA točki!

Ustanovitev podjetja – hitro in enostavno na DATA točki!

Gre za edino poročilo, ki ga normiranci oddajajo!

Davčni obračun za normirance 2023 je v bistvu edino poročilo, ki ga morajo oddati normiranci sp. Oddati ga je potrebno do 31. marca vsako leto, in sicer enkrat letno. Davčni obračun za normirance 2023 se odda v elektronski obliki prek eDavkov. Če imate računovodski servis je smiselno preveriti, ali ima računovodja pooblastilo, da lahko Fursu oddaja dokumente v vašem imenu. Nimate računovodskega servisa? Bi ga želeli zamenjati? Postanite stranka našega računovodskega servisa DATA. Za ponudbo nas lahko pokličete na  01 600 1530 ali pa nam pišete na data@data.si.

Opravite informativni izračun za normirance!

računovodsko svetovanje

Vse o kilometrini

Kako se pripravi davčni obračun za normirance 2023 lahko izveste na našem seminarju!

Morate oddati davčni obračun za normirance in niste čisto prepričani kako ga pripraviti? Potem je naš seminar Davčni obračun za normirance rešitev za vas. Izvedeli boste vse informacije glede oddaje davčnega obračuna, če poslujete na podlagi normiranih odhodkov. Ob oddaji davčnega obračuna se določi tudi zavarovalna osnova za prihodnje poslovno leto. Za normirane s.p. je z novim dohodninskim zakonom prišlo do nekaterih sprememb. Boste še naprej normiranec? Ali boste v naslednjem poslovnem letu knjige vodili po dejanskih stroških? Obširnejša vsebina seminarja, ki ga izvaja naša izkušena davčna in računovodska svetovalka Sabina Dimnik, je na tej povezavi. Tu lahko preverite tudi naslednji termin in se prijavite!

Popoldanski s.p. lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Če ga ne oddate (pravočasno), vas lahko doletijo denarne kazni!

Zelo pomembno je, da davčni obračun za normirance 2023 oddate pravočasno. V kolikor tega ne storite vas lahko namreč doleti globa. Te so predpisane v Zakonu o davčnem postopku (ZDavP-2) – in sicer so predvidene kazni med 800 in 10.000 evri!

Ostanite na tekočem in se prijavite na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja