Go to Top

Boste prijavili svoj leseni projekt na izbor naj-lesene gradnje 2016?

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila javni natečaj za izbor naj-lesene gradnje 2016. Za priznanje za odlično realizacijo lesene gradnje za zgrajene objekte v preteklih petih letih v kategorijah stanovanjske stavbe, javne stavbe, poslovno-industrijski objekti ter inženirski objekti in tehnične rešitve se lahko prijavite fizične in pravne osebe, ki ste že bile kakršen koli del projekta. Projekt lesene gradnje lahko prijavite do vključno 15. septembra 2016.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Tudi vaš hobi ali poslovno idejo lahko spravite do posla! Si upate stopiti iz cone udobja?

Več informacij

Spodbuda k trajnostni, ekonomski in kakovostni uporabi lesa

naj-lesene gradnje 2016Cilj in namen javnega natečaja je krepitev zavedanja o lesu in njegovi kulturni razsežnosti, spodbujanje uporabe tako pri gradnji objektov in pri uporabi v vsakdanjem življenju ter usmerjanje pozornosti širše javnosti na kakovostno arhitekturo. Spodbuditi želijo trajnostno, ekonomsko in kakovostno uporabo lesa ter na ta način povečati njegovo rabo, predvsem pa promovirati rabo lesa v gradbene namene, v vsakodnevnem življenju in posredno vplivati na izboljšanje stanja slovenske lesnopredelovalne industrije ter prispevati k prehodu Slovenije v nizkoogljično družbo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Udeleženec natečaja, katerega prijavo bo ocenjevalna komisija uvrstila na prvo mesto, v posamezni kategoriji, glede na postavljena merila ocenjevanja, prejme denarno nagrado v višini 1.000 evrov bruto. V tem sklopu bodo podeljene največ 4 nagrade, v vsaki kategoriji največ 1.

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Vsem prejemnikom nagrad v tem sklopu bo naročnik po omogočil tudi brezplačno osebno predstavitev v medijih in s tem zagotovil dodatno javno promocijo njihovega projekta lesene gradnje ter priznanje njihovim dosežkom

Boste svoj projekt prijavili na izbor naj-lesene gradnje 2016?

Klikni in deli

V okviru Javnega natečaja bodo podeljene druge nacionalne nagrade za naj-leseno gradnjo, s katerimi želi agencija spodbujati arhitekte, naročnike in izvajalce k uporabi lesa, ki je slovenski tradicionalni potencial in hkrati aktualen svetovni trend. Obenem pa jih povabiti k raziskovanju sodobnih arhitekturno-oblikovalskih načel, uporabi naprednih konstrukcijskih tehnik, upoštevanju okoljskih parametrov, uvajanju sodobnih energetsko učinkovitih sistemov ter ekonomski učinkovitosti gradnje.

Več o natečaju: SPIRIT Slovenija

Prijava na brezplačno izobraževanje

Tudi poleti se lahko lotite ustanovitve podjetja! Registracija podjetja na VEM točki DATA je brezplačna, hitra in enostavna. Svoj termin si lahko zagotovite na data@data.si ali na telefonu 01 600 1530.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja