Go to Top

9. Dnevi podjetništva: Res znate dobro komunicirati z vašimi strankami?

Res znate dobro komunicirati z vašimi strankami vas bomo spraševali po kosilu na 9. Dnevih podjetništva!

Se vidimo v torek, 8. novembra, ob 12.10, v Tehnološkem parku?

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Dnevi podjetništva 2016

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

dobro komuniciratiNevrolingvistično programiranje ali NLP je danes v svetu ena najbolj cenjenih in iskanih tehnik komuniciranja. Je nov pristop v komunikaciji in osebnem razvoju. Je raziskava komunikacije, človeškega vedenja in procesov, ki ga krmilijo. Posebna pozornost je namenjena raziskovanju uspešnosti in modeliranja odličnosti v vedenju. Bistvo NLP–ja je, da raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem, kar dela, in išče optimalne načine, kako lahko ljudje nasploh dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate.

  • NLP ponuja niz praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. Z uporabo tehnik NLP lahko postanemo dober komunikator in dosežemo učinkovitost na vseh področjih našega življenja in dela.
  • NLP zagovarja načelo, da imamo ljudje vse vire in možnosti za kakršne koli spremembe.
  • NLP prepoznava omejitve, ki smo si jih postavili sami.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Kaj o vas pove stisk roke? Če res znate dobro komunicirati z vašimi strankami vas bomo spraševali na 9. Dnevih podjetništva!

Klikni in deli

Z NLP-jem bolje razumemo, kako delujejo naši možgani, kako ljudje oblikujemo misli, kako se učimo, se motiviramo in kako se spreminjamo. Pomaga nam razumeti, kako ljudje sprejemamo informacije, kako jih obdelujemo, kako do njih prihajamo in kako se to odraža v našem vedenju.

NLP je ključ za odpiranje in reševanje uganke, kako lahko realiziramo svoje potenciale skozi krepitev in razvoj pozitivnega vpliva na lastna razpoloženja in stanja zavesti. Na ta način vplivamo na rezultate svojih naporov v življenju.

Spoznajte predavateljiciDnevi podjetništva 2016

Suzana Pibernik, dipl.ing. rač in inf., je trenerka NLP z mednarodno INLPTA licenco, mojstrica NLP in praktik NLP ter coach. Izvaja treninge s področja medosebnih odnosov, osebne in poslovne komunikacije, osebnostne rasti, vodenja, odnosov s kupci, veščin telefonske komunikacije in uspešnosti na delovnem mestu. Dela kot osebni in poslovni coach ter svetovalec na področju odnosov s kupci in vodenja klicnih centrov.

Hlena Zajec, dipl. oec., je  certificirana trenerka NLP z mednarodno INLPTA licenco, mojstrica NLP in praktik NLP. Izvaja treninge NLP ter izobraževanja s področja osebne in poslovne komunikacije, čustvene stabilnosti, prodaje in osebnega razvoja, vodenja, upravljanja s s časom ter karizmatičnega javnega nastopanja. Na več kot 50-ih izobraževanjih je šolala že preko 600 slušateljev. Dela tudi kot osebni in poslovni coach in tako omogoča svojim slušateljem hitrejšo pot do aktivacije novih znanj v praksi.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja