Go to Top

Organizator porok – odprite sp in uresničite svoje sanje

Organizator porok – sanjate o karieri organizatorja porok? Registracija samostojnega podjetnika (s.p.) je prvi korak k uresničitvi vaših sanj. Kot organizator porok boste lahko legalno opravljali svoje storitve in uživali v poslovni prilagodljivosti, ki ga status s.p. ponuja. Pri DATI vam nudimo celotno podporo pri odprtju podjetja. Za termin registracije nas pokličite na 01/600 15 30 ali nam pišite na data@data.si.

Ustanovitev podjetja

Organizator porok – kaj takšen poklic vključuje?

Organizacija porok vključuje več kot le načrtovanje. Kot organizator porok boste morda delovali kot posrednik za rezervacijo prostorov, fotografa, cvetličnih aranžmajev in drugih storitev.

Izračun plače

Ustanovitev podjetjaNormiranec sp – kaj morate vedeti?

Organizator porok – registrirajte ustrezne dejavnosti

Za izdajo računov strankam registrirajte ustrezne dejavnosti, kot so trgovina na drobno v cvetličarnah, fotografska dejavnost, umetniško uprizarjanje in druge specializirane storitve. Priporočljivo je tudi registrirati dodatne strokovne in tehnične dejavnosti, če nameravate posredovati pri sklepanju poslov s partnerji, kot so oblikovalci poročnih oblek.

Prispevki za popoldanski s.p. 2024

Organizator porok – poskrbite za urejeno računovodstvo

Kot organizator porok je ključno imeti urejeno računovodstvo, ki bo skrbelo za vaše finančne transakcije in davčne obveznosti. S tem se lahko popolnoma posvetite kreativni strani posla – ustvarjanju nepozabnih dogodkov za vaše stranke.

Registracija s.p. vam kot organizatorju porok omogoča gradnjo uspešne kariere in ustvarjanje imena v industriji poročnih načrtovanj. Poleg tega lahko s pravim računovodstvom nemoteno poslujete in se osredotočite na rast vašega podjetja.

Organizator porok – še danes registrirajte sp

Organizator porok, ki je registriran kot s.p., ima vse možnosti za uspeh v poročni industriji. Ne odlašajte – registrirajte svoj s.p. in začnite svojo pot k uspehu še danes! Pridobite si podporo strokovnega računovodstva, ki vam bo omogočilo, da se osredotočite na to, kar znate najbolje – ustvarjanje sanjskih porok.

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja