Go to Top

Po registraciji d.o.o.

Celovita podpora podjetnikom začetnikom se ne konča z registracijo podjetja. Po ustanovitvi podjetja vam pomagamo z različnimi svetovanji ter brezplačnimi kot plačljivimi seminarji in izobraževanji.

Odprtje poslovnega računa za d.o.o.

Pri odprtju poslovnega računa za vaše podjetje vam na vsakem koraku pomagajo naš strokovnjaki. Po tem, ko ste od Sodišča prejeli Sklep o registraciji, se odpravite na tisto banko, kjer ste odprli začasni / ustanovni / depozitni račun (račun, na katerega ste položili osnovni kapital) in ga pretvorite v navadni poslovni račun.

Več o odprtju poslovnega računa »

Varstvo pri delu

V skladu z Zakonom o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD) je delodajalec dolžan zagotoviti vsem svojim delavcem, tudi študentom in dijakom, usposabljanje za varno opravljanje dela! Hkrati mora vsak podjetnik opraviti usposabljanje tudi sam. Predpisana denarna kazen znaša najmanj 1.251,88 EUR.

Več o varstvu pri delu »

Računovodski servis DATA

Računovodski servis DATA z 20 letno tradicijo je prepoznan kot zanesljiv in ugoden partner. Storitve knjigovodstva in računovodstva podpira 17 izkušenih strokovnjakov, ki si prizadeva uresničiti podjetnikove cilje, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Več o  računovodskem servisu »

Podjetniško svetovanje

Podjetniški svetovalci na DATA d.o.o. vam individualno svetujejo na področju podjetništva. Podjetniško svetovanje je širok sveženj aktivnosti za pomoč podjetjem in podjetnikom, ki ob splošnem in specialističnem podjetniškem svetovanju nudi še informiranje, usposabljanje, usmerjanje pri uresničevanju poslovnih projektov in reševanju poslovnih težav.

Več o podjetniškem svetovanju »


Imate vprašanje?

Pokličite nas na tel.: +386 1 6001 530
ali pa nas kontaktirajte preko e-pošte data@data.si ali preko spletnega obrazca.