Go to Top

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Predavateljica: Bogdana Rejc, uni. dipl. soc. | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 120 min.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja
SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Bogdana Rejc, uni. dipl. soc.
podjetniška svetovalka

Bogdana Rejc je že vrsto let podjetniška svetovalka, ki vsak dan pomaga čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov in pri številnih drugih nujnih opravilih desetinam podjetnikov in bodočih podjetnikov.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja je namenjeno predvsem bodočim podjetnikom, saj vas na izobraževanju seznanimo s postopki pred, med in po ustanovitvi podjetja. Pojasnimo vam, na katera vprašanja morate pripraviti odgovore, preden registrirate podjetje. Natančno vam predstavimo tudi sam postopek registracije na SPOT Registracije -  katero dokumentacijo morate prinesti s sabo na ustanovitev podjetja ter kaj morate urediti po tem, ko opravimo postopek na SPOT Registracije.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja vam bo pomagalo, da boste razumeli razliko med s.p. in d.o.o. Pojasnili vam bomo, katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Seznanili vas bomo s stroški, ki vas utegnejo doleteti ob odprtju podjetja in vam razložili, kako ustrezno izbrati ime in poslovni naslov vašega podjetja. Na seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja boste izvedeli tudi, kako izbrati dejavnosti, ki jih boste izvajali ter kakšni so pogoji za opravljanje nekaterih izmed njih.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja vam bo pomagalo razumeti, kako in kdaj postanete zavezanec za DDV. Pogovorili se bomo o različnih oblikah vodenja računovodstva, o obdavčitvi in nekaterih drugih vidikih poslovanja, ki jih morate poznati, še preden registrirate svoje prvo podjetje.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja vam bo torej ponudilo vse potrebne informacije za začetek vaše podjetniške poti. Odgovorili bomo tudi na vsa vaša vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi z ustanovitvijo podjetja ali registracijo statusa samostojnega podjetnika.

Ustanovitev s.p. ali d.o.o. je na SPOT Registracije brezplačna!

Program

 • Kakšen je postopek registracije in koliko stane?
 • Kaj potrebujem, ko pridem na registracijo podjetja ali samostojne dejavnosti?
 • Kakšni so stroški z odprtjem podjetja ali samostojne dejavnosti?
 • Kakšno mora biti ime podjetja?
 • Kje imam lahko sedež in kako je s poslovnim prostorom?
 • Koliko dejavnosti lahko registriram in katere?
 • Ali naj registriram s.p. ali d.o.o.? (pomembne razlike)
 • Katero obliko računovodstva naj izberem?
 • Kakšni so postopki po registraciji podjetja?
 • Kako in kdaj postanem zavezanec za DDV?
 • Kako pridobim za podjetje davčno številko?

Komu je izobraževanje namenjeno?

Vsem, ki se pripravljate na ustanovitev podjetja ali registracijo samostojne dejavnosti.

Termin

sreda, 24. 07. 2024 14:00 do 16:00

Vaša naložba v znanje

Seminar je brezplačen!

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij

prednosti in slabosti samozaposlitve

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Na seminarju vam predstavimo finančne in organizacijske prednosti in slabosti samozaposlitve. Razkrijemo vam, kako je sestavljena plača, kolikšen delež morate odtegniti državi in koliko ostane vam, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti. Več informacij