Go to Top

Mini blagajna po korakih

Predavatelj: Jure Filip | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 45 min.

Mini blagajna po korakih

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Jure Filip
računovodski, davčni in finančni svetovalec

Jure Filip v podjetju Data vsakodnevno skrbi za najzahtevnejša vprašanja podjetnikov s področja financ, davkov in računovodstva. Doslej je izvedel tudi že več kot 250 seminarjev in se na njih srečal z najrazličnejšimi podjetniškimi zagatami.

Na delavnici bomo Mini blagajno naučili uporabljati vse – tiste, ki greste z računalnikom spat in tiste, ki prisegate na poslovanje na papirju.

Uporaba aplikacije Mini blagajna, ki je namenjena davčnemu potrjevanju računov preko spletne strani Finančne uprave RS, je preprosta, vendar morate poznati vse korake uporabe in kakšen dober trik.

Mini blagajno boste lahko uporabljali vsi zavezanci za davčno potrjevanje računov, ki boste to želeli, saj uporaba ni omejena s številom računov. Predvsem se boste nanjo zanašali vsi, ki boste še do izteka prehodnega obdobja 31. decembra 2017 izdajali račune iz vezane knjige računov. Z delavnico vam bomo pomagali, da jo boste lahko pričeli uporabljati pravilno in brez začetniških težav.

Na delavnici vam bomo predstavili, kaj je aplikacija Mini blagajna, kako začeti z uporabo aplikacije Mini blagajna in kako jo uporabljati. Najprej bomo pregledali osnovne nastavitve, nato pa po korakih pričeli z uporabo.

Program

  • Kako prijavite poslovni prostor?
  • Kako izdate račun iz Mini blagajne?
  • Kako davčno potrdite račun, ki ste ga izdali iz vezane knjige računov?

Komu je izobraževanje namenjeno?

Delavnica Mini blagajna po korakih je namenjena vsem zavezancem za davčno potrjevanje računov, ki bodo Mini blagajno uporabljali redno ali občasno. Predvsem svetujemo udeležbo vsem, ki boste do izteka prehodnega obdobja redno izdajali račune le iz vezane knjige računov ali iz Mini blagajne – društvom, majhnim in popoldanskim podjetnikom in drugim.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

30,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij