Go to Top

Funkcije za podjetnike

Predavateljica: Anita Ličen Žagar, uni. dipl. oec. | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 120 min.

Funkcije za podjetnike

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Anita Ličen Žagar, uni. dipl. oec.
pomočnica direktorjev

Anita Ličen Žagar v podjetju Data opravlja najzahtevnejše vodstvene naloge kot pomočnica direktorjev. Dolgoletne izkušnje iz vodenja, organiziranja in upravljanja družb je pridobila v podjetjih različnih velikosti tako doma kot v tujini. Deli jih tudi z udeleženci njenih seminarjev.

Podjetnik v majhnem podjetju mora vsakodnevno nase prevzemati večino poslovnih funkcij, ki jih poznamo iz korporativnega sveta. V korporacijah so te funkcije porazdeljene med več ljudi, v majhnem podjetju pa jih mora opravljati le en človek ali pa si jih deli peščica ljudi.

Majhen podjetnik je največkrat poslovni in finančni direktor, vodja kadrovske službe ter vodja marketinga in trženja. Na začetku je sam tudi skrbnik ključnih strank, vodja nabave in skladišča ter največkrat še tajnica in čistilka. Na seminarju vam predstavimo, katere so poslovne funkcije ter kako vplivajo na poslovanje podjetnika in njegovega podjetja. Poznati jih mora vsak podjetnik, saj vsaka od njih od njega vsakodnevno, tedensko ali mesečno zahteva ukrepanje in odgovornost.

Program

  • Finančna funkcija – vrste kapitala in posebnosti pri zagotavljanju različnih vrst financiranja.
  • Prodajna funkcija – kaj obsega prodajo in kaj trženje ter katere naloge morate opravljati znotraj ene in druge?
  • Proizvodno/storitvena funkcija – od povpraševanja do skladiščenja.
  • Nabavna funkcija – od opredelitve potreb in dogovarjanja do sklenitve pogodbe.
  • Informacijska funkcija z računovodstvom – spremljanje, proučevanje in prikaz stanja poslovanja podjetja ali podjetnika.
  • Kadrovska funkcija – izbira kandidatov, formalne obveznosti, upravljanje s človeškimi viri.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Samostojnim podjetnikom ter lastnikom in direktorjem majhnih podjetij.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

Seminar je brezplačen!

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij