Go to Top

Družbena omrežja za podjetnike

Predavatelj: Borut Ratej, MA | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Družbena omrežja za podjetnike
Data d.o.o. logotip Evropski sklad za regionalni razvoj

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Borut Ratej, MA

Družbena omrežja so se dodobra ustalila in postala del našega vsakdana. Če želimo biti kot podjetniki vidni, enostavno moramo biti prisotni na družbenih omrežjih. Kot trženjski pripomoček so neprecenljivi, saj nam omogočajo promocijo praktično brez proračuna, kar je za majhnega podjetnika neprecenljivo. Izdatno pripomorejo k interakciji s kupci in posledično vplivajo na obiskanost spletne strani ter prodajo.

Program

Prvi del seminarja bo pojasnil, zakaj je prisotnost na družbenih omrežjih za podjetnika smiselna in popularna. Dostopnost, cenovna ugodnost, dobra uporabniška izkušnja in hitra zmožnost interakcije so le nekatere izmed lastnosti, ki krasijo to vrsto medijev.

Drugi del se bo osredotočil na krajšo predstavitev nekaterih najbolj uporabljanih pa tudi za podjetnike zanimivih omrežij. Predstavljena bodo naslednja:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google+
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Omenili bomo tudi manj znana omrežja, ki so popularna v drugih državah. Pridobili boste nekaj nasvetov, ki bodo zelo koristni pri učinkovitejši uporabi vsakega izmed naštetih družbenih omrežij. Vsako omrežje je namreč nekoliko drugačno in posledično ne moremo vedno staviti na isto formulo.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Seminar je namenjen vsem podjetnikom, ki želijo učinkovito predstaviti in promovirati svoje podjetje na tistih družbenih omrežjih, ki so najprimernejši za njihovo dejavnost.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

Seminar je brezplačen!

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij