Go to Top

Zadnji dan za prijave na 10. Dneve podjetništva

Danes je zadnji dan za prijave na 10. Dneve podjetništva, na katerih bomo letos govorili o tematikah, ki so pomembna za podjetja v obdobju rasti. Prijavljenih je že več kot 300 podjetnikov in bodočih podjetnikov, danes pa imate še zadnjo priložnost, da se nam pridružite. Udeležba je brezplačna!

Prijavite se!

Bogat program in brezplačna svetovanja

Dnevi podjetništva bodo v ljubljanskem tehnološkem parku potekali 14. in 15. novembra 2017. Že deseto leto zapored jih organizirata podjetje Data in Tehnološki park Ljubljana.

Prvi dan bomo govorili o davčnih novostih, ki jih boste kmalu morali upoštevati vsi podjetniki. Datini pravni strokovnjaki bodo predstavili novo ureditev o varstvu osebnih podatkov, iz prve roke pa boste lahko spoznali tudi kriptovalute. Pregledali bomo še zakonodajne spremembe na področju zaposlovanja ter se na okrogli mizi pogovarjali o iskanju kadrov in na debati o projektu Žensko podjetništvo.

Udeleženci bodo prvi dan imeli tudi možnost za brezplačna svetovanja. Na voljo bodo strokovnjaki iz podjetja DATA iz različnih področij – iz našega računovodskega servisa, podjetniškega in pravnega oddelka, iz oddelka za razpise in razvoj in oddelka spletnega marketingaVaša morebitna vprašanja nam lahko pošljete že vnaprej.

Drugi dan bo zagotovo zanimivo predavanje o razvoju učinkovitih spletnih mest in o vzpostavitvi mednarodne prodaje iz Slovenije. Najbolj polna pa bo predavalnica na predavanju o digitalnem marketingu s pregledom trendov do leta 2020. Zaradi izjemnega zanimanja podjetnikov bomo za to predavanje v dvorano namestili dodatne stole! O trendih – konkretno v FinTech industriji – bomo poslušali tudi na prvem predavanju drugega dne, razpravi med mladimi podjetniki pa bomo lahko prisluhnili na okrogli mizi o Erasmusu za podjetnike.

zadnji dan za prijave

Zadnji dan za prijave!

S hitro prijavo danes še lahko ujamete kakšen prost sedež na predavanjih, ki jih pripravljamo. Udeležba je brezplačna, zato izkoristite priložnost za pridobitev podjetniškega znanja.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

   

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja