Go to Top

Naša VEM točka v podjetju Data d.o.o., vam nudi voden postopek registracije podjetja…izkoristite ga!

Pri podjetju Data d.o.o se zavedamo, da za pričetek poslovanja potrebujete veliko resursov, veliko iznajdljivosti in planiranja ter nenazadnje tudi pomoči! Naše podjetje se specializira za pomoč in svetovanjem strankam, ki želijo registrirati ali pa so v fazi registriranja podjetja. Tudi izkušeni podjetniki se radi poslužujejo naših storitev, saj jim registriramo ali do-registriramo podjetje brezplačno. Voden postopek registracije podjetja vam nudimo v okviru storitev VEM točke.

Informativni izračun plače

Voden postopek registracije pri nas zahteva le vnaprejšnji dogovor termina…

Naša VEM točka v podjetju Data d.o.o., vam nudi voden postopek registracije podjetja…izkoristite ga!Večino bodočih podjetnikov si ne predstavlja točno, kako poteka registracija statusa samostojnega podjetnika (s.p.) ali ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Podjetniku se pri nas ni potrebno ubadati z nevšečnostmi iskanja primernih dokumentov in aktov. Voden postopek registracije je na naši VEM točki Data izpeljan s strani posebnega VEM referenta. Ta Vam pripravi vlogo, obrazloži posamezne elemente vloge in Vas napoti po postopkih za vnaprej – kot so odprtje bančnega računa in kako si urediti plačevanje prispevkov. Postopek je voden s strani strokovnjaka, ki je vsekakor odprl že nekaj tisoč podjetij in se ukvarja s tem praktično vse svoj čas.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Voden postopek je čisto zares brezplačen!

Mi delujemo kot uradna VEM točka in tako izvajamo vodene postopke VEM točk brezplačno. V voden postopek je vključena registracija d.o.o., s.p. in morebitne spremembe na obeh teh pravnih oblikah. Tudi prijavo zaposlenega v prispevka se lahko izvede pri nas, kot tudi prijavo podjemne ali avtorske pogodbe.

Pravni nasvet

Več postopkov na eni sami točki…

Želite izvesti več postopkov na eni sami točki – povprašajte po storitvah našega računovodskega servisa, našega pravnega oddelka ali storitev davčnega svetovalca! Podjetje Data d.o.o. nudi vse te storitve pod eno streho.

Podjetje posluje že s skoraj 30 let izkušenj in nudi podjetnikom izjemno in učinkovito izkušnjo z obilico izkušenj na področju pomoči pri poslovanju za podjetnika.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja