Go to Top

VEM točka DATA: Kaj ste lahko pridobili brezplačno v letu 2019?

VEM točka DATA – prvi in edini pravi naslov za začetek podjetništva! Dandanes vsi radi dobimo nekaj brezplačno. To je še posebej res, kadar iščemo podjetniške informacije. Kot najverjetneje veste, smo pri podjetju Data d.o.o. specializirani za nudenje raznovrstnih podpornih storitev za vstop v podjetništvo in podjetniško poslovanje. Razvili smo veliko različnih storitev namenjenih prav podjetnikom. Velik delež teh storitev je za bodoče podjetnike in podjetnike  brezplačen!

Brezplačno nudenje izobraževanj in seminarjev v letu 2019!

Pri podjetju Data d.o.o. (VEM točka DATA) smo poznani po naših podjetniških izobraževanjih, ki jih izvajamo tekom celega leta. Tudi letos smo, navkljub skoraj celoletni prenovi naše glavne predavalnice, izvedli že več kot 30 izobraževanj.

Tako ste se lahko že letos pri nas udeležili brezplačnega predavanja na temo iskanja in realizacije svoje podjetniške ideje – s seminarjem »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«, pretehtali Vaš prehod iz zaposlitve v podjetništvo pri »Prednosti in slabosti samozaposlitve« izvedeli kaj vse zajema registracija podjetja pri »Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja«, spoznali pravne novosti pri poslovanju s seminarjema  »Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov« in »Obveznosti delodajalcev od A do Ž« ter zares začeli svojo podjetniško pot s  »Podjetnik sem – kaj pa zdaj?«.

Samo v četrtini leta nas je obiskalo več kot 350 slušateljev in v letu 2020 nameravamo še naprej izvajati omenjena izobraževanja brezplačno!

Letos smo uvedli tudi dve novosti pri seminarjih –  »Predstavitev aktualnih javnih razpisov« in »Sobodajalec ali s.p.«. Prvi zajema novosti na področju pridobivanja sredstev od države, slednji pa s trenutno izjemno aktualno tematiko oddajanja sob preko portalov, kot so AirBnb in Booking.

dohodnina kalkulator

V letu 2019 brezplačno tudi več-dnevna usposabljanja!

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

V letu 2019 smo izvedli tudi tri več-dnevna usposabljanja. Tako ste lahko v septembru poslušali  brezplačno dvodnevno usposabljanje z naslovom »Od prvih korakov, z veščinami pogajanj, preko pravnih zank do poslovnega načrta!«. V oktobru nas obiskali na »12. Dnevih podjetništva« z vsebinami o zaščiti podjetniške ideje in posla, inovativnih načinih kadrovanja, veščinah pogajanj in financiranju podjetja. V decembru pa smo skušali Dneve podjetništva pripeljati tudi mladim s prvimi »Dnevi podjetništva za mlade« – torej usposabljanje za podjetništvo z prilagojenimi vsebinami za mlade. Tu je bilo govora o vsebinah, ki so se vrtele predvsem okrog marketinga na socialnih in spletnih omrežjih.

Prijavite se na naše spletne novičke za objavo novih večdnevnih podjetniških usposabljanj v letu 2020!

VEM točka DATA – vse na enem mestu!

Naša VEM točka Data, Vam omogoča brezplačno registracijo in do-registracijo statusa samostojnega podjetnika (s.p.) ali družbe  z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Tako je lahko VEM točka DATA naslov, kjer brezplačno pričnete s svojo dejavnostjo in koristite Vse dodatne storitve, ki jih lahko pričakujete od točke, ki nudi vse za podjetnika na enem mestu. Za brezplačen postopek registracije vam je na voljo VEM točka DATA. Rezervirajte si termin na tel. 01 600 1530.

V letu 2019 je VEM točka DATA zabeležila več kot 200 registracij družb z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) , celo več kot 700 registracij samostojnih podjetnikov (s.p.) ter več kot 3000 ostalih ali povezanih postopkov.

 

Brezplačno do odgovorov na Vaša vprašanja preko e-maila!

Kot strokovnjaki iz različnih področij nudimo brezplačne odgovore na osnovna vprašanja – npr. o registraciji s.p., postopku dodajanja dejavnosti na d.o.o. ipd., tudi preko e-maila.

Tudi v 2020 VEM točka DATA ostaja Vaša najljubša podjetniška točka !

Tudi v letu 2020 načrtujemo še veliko brezplačnih storitev in novosti za naše cenjene stranke. Priporočamo se Vam tudi za vse Vaše računovodske, pravne ali davčne potrebe!

 

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

 

Morda vas zanima tudi:

  1. Izplačilo poslovne uspešnosti (božičnica) je lahko NEOBDAVČENO!
  2. Dodatek za delovno dobo – Kako se obračuna? 
  3. Pravica do odpravnine tudi ob prenehanju pogodbe o zaposlitvi za določen čas
  4. Spremembe zakonodaje v letu 2019
  5. Minimalna plača z novim letom višja!

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja