Go to Top

Ustanoviti lastno podjetje še ni bilo lažje!

Ustanoviti lastno podjetje je želja marsikaterega posameznika. Imate hobi, ki ima velik podjetniški potencial? Ste mnenja, da bi lahko z njim zaslužili? Začnite se z njim ukvarjati profesionalno in nikoli več vam ne bo težko oditi v službo. Pri ustanovitvi podjetja nudimo celotno podporo na naši DATA točki. Pokličite nas na 01/600-1530, pišite nam na data@data.si ali obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije podjetja!

Izračun plače

Želite ustanoviti lastno podjetje? Storite to na DATA točki

Če razmišljate o ustanovitvi lastnega podjetja, vam lahko pomagajo naši podjetniški svetovalci.  Ustanoviti lastno podjetje ni nič težkega, saj vam stojimo ob strani na podjetniški poti. Pomagali vam bomo pripraviti poslovni načrt in z vami delili skrivnosti podjetništva. Ekipa podjetja DATA ima namreč več kot 30 let podjetniških izkušenj. Obrnete se lahko tudi na naše pravne svetovalce, ki vam bodo pomagali pri razreševanju pravnih dilem. Ko pa bo vaše podjetje ustanovljeno in bo pričelo s poslovanjem, vam Data stoji ob strani tudi pri vodenju knjig – računovodski servis.

Termin za registacijo podjetja

Ustanovitev podjetja

Normiranem sp – kaj morate vedeti?

Ustanovite lastno podjetje – začnite kot samostojni podjetnik

Želite sami ustanoviti lastno podjetje? Odprite s. p.! To storite na DATA točki, kjer vas bo skozi proces vodil svetovalec podjetja DATA. Vse, kar potrebujete za registracijo, je vaš osebni dokument, davčno številko in naslov podjetja. Pred odprtjem s. p. pa je dobro razmisliti o:

  • Imenu firme (če želite poleg svojega imena uporabiti tudi imaginarno ime);
  • Dejavnostih, s katerimi se boste ukvarjali (ali so morda regulirane?);
  • Vaši ciljni publiki;
  • Dobičku, ki ga lahko pričakujete.

Preden se odločite ustanoviti lastno podjetje, pričnite s popoldansko dejavnostjo. Popoldanski s. p. lahko odprete ob redni službi. Kasneje pa lahko naredite prestop v redni s. p. ali d. o. o. Postopek ustanovitve podjetja na Data točki je brezplačen. Rezervirajte svoj termin tukaj!

Računovodski servis

Kako ustanoviti lastno podjetje d. o. o.

Podjetniki lahko izberejo tudi obliko podjetja d. o. o., ki ima določene prednosti. Ena izmed njih je definitivno odgovornost. Odgovornost takega podjetja je omejena z njegovim kapitalom – to pomeni, da ne odgovarjate s svojo lastnino, tako kot posamezniki, ki se odločijo ustanoviti lastno podjetje kot s. p. Za ustanovitev d. o. o. boste potrebovali tudi osnovni kapital, ki znaša minimalno 7.500 €. Na registracijo pa morate prinesti svoje dokumente s stalnim naslovom.

Sedaj veste, kako ustanoviti lastno podjetje. Naredite korak naprej in nas kontaktirajte. Dosegljivi smo na 01/600-1530 ali data@data.si.

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja