Go to Top

Ustanovitev podjetja na Dati je hitra in enostavna!

Ustanovitev podjetja na Dati – pri postopku vam pomagajo naši podjetniški svetovalci!

Ustanovitev podjetja na Dati – sam postopek ustanovitve podjetja je brezplačen! Pri postopku so vam vedno na voljo naši podjetniški svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami. Želite tudi vi ustanoviti podjetje? Pokličite nas na 01-600/1530 ali pa nam pišite na elektronski naslov data@data.si.

Informativni izračun plače

Ustanovitev podjetja na Dati – katero obliko izbrati?

Pri ustanovitvi podjetja je potrebno najprej izbrati ustrezno obliko za svojo poslovno dejavnost. Bodoči podjetniki se najpogosteje odločate za odprtje družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ali pa za registracijo statusa samostojnega podjetnika. V kolikor ste redno zaposleni za polni delovni čas, lahko ustanovite popoldanski s.p. To vse lahko storite na naši DATA točki!

Ali ustanoviti s.p. ali d.o.o.?

Ustanovitev podjetja na Dati – ustanovitev s.p.

Želite uresničiti svojo podjetniško idejo in začeti poslovati kot samostojni podjetnik? Pri nas na Dati vam nudimo pomoč skozi vse faze ustanavljanja podjetja. Že pred ustanovitvijo s.p. vam nudimo podporo. Pri nas namreč izvajamo številna brezplačna in plačljiva izobraževanja. Med drugim se lahko udeležite seminarjev Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo in Prednosti in slabosti samozaposlitve. Pomembno je vedeti tudi, kakšni so dejanski stroški s.p.  Pri ustanovitvi vam pomagamo tudi z vsemi obrazci, ki jih je potrebno izpolniti (na primer za Ajpes in Furs). Več o tem, kako ustanovite in registrirate s.p. si lahko preberete tukaj. V primeru dodatnih vprašanj pa se lahko obrnete na naše podjetniške svetovalce. Pokličite na 01-600/1530 ali nam pišite na elektronski naslov data@data.si.

PRIJAVITE SE NA SEMINAR ZASLUŽI DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

podjetniško svetovanje

Pri nas imamo tudi odlične pravne svetovalce! 

Ustanovitev podjetja na Dati – ustanovitev popoldanskega s.p.

Tako imenovani popoldanski s.p. lahko odpre oseba, ki je redno zaposlena za polni delovni čas (se pravi 40 ur na teden). Oseba se registrira zato, da lahko legalno izstavlja račune za dejavnosti, ki jih opravlja v okviru popoldanskega s.p. Več o ustanovitvi popoldanskega s.p. si lahko preberete na tej povezavi. Na tem spletnem obrazcu lahko tudi rezervirate termin za registracijo podjetja! V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj kontaktirajte naše podjetniške svetovalce!

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Ustanovitev podjetja na Dati – ustanovitev d.o.o.

Pri nas na DATA točki lahko ustanovite tudi družbo z omejeno odgovornostjo. Postopek je enostaven, a vseeno gre za zelo pomembno odločitev, pri kateri morate imeti veliko znanja in poznati zakonodajo. Preden se odločite za ustanovitev d.o.o. se je priporočljivo udeležiti skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja. Več informacij o sami ustanovitvi d.o.o. si lahko preberete na tej strani. Za dodatne informacije pa pokličite na telefonsko številko 01-600/1530.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja