Go to Top

Ustanovite podjetje in uresničite svojo podjetniško idejo!

Ustanovite podjetje – na DATA točki je to enostaven postopek! Kaj potrebujete za ustanovitev podjetja? Kdo lahko odpre podjetje? Kakšen je postopek? Kaj je dobro vedeti pred ustanovitvijo? Na ta in še mnoga druga vprašanja glede podjetniške poti vam lahko odgovorijo tudi naši podjetniški svetovalci! Lahko pokličete na telefonsko številko 01 600 1530 ali pišete na elektronski naslov data@data.si ter se dogovorite za ponudbo svetovanja! Če pa ste že odločeni, pa lahko pri nas brezplačno uredite celoten postopek registracije.

Ustanovite podjetje na Dati!

Ustanovite podjetje – DATA ima že več kot 30 let izkušenj na podjetniškem področju!

V podjetju DATA se že več kot 30 let ukvarjamo z ustanavljanjem podjetij. Obstoječim in bodočim podjetnikom na enem mestu nudimo vse informacije in znanja, ki jih potrebujete za ustanovitev in poslovanje podjetja! Na naši DATA točki se stranke najpogosteje odločajo za odprtje družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ali pa za registracijo statusa samostojnega podjetnika.

Izračunajte si plačo z našim kalkulatorjem!

Preverite, kakšno podjetje je primernejše za vas!

Ustanovite podjetje – ustanovitev d.o.o. na naši DATA točki je zelo preprosta!

Ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) na naši DATA točki je enostavna. Preden se odločite za ustanovitev d.o.o., se je pametno udeležiti našega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja, kjer boste izvedeli ogromno koristnih informacij. Termin tega seminarja najdete na naši spletni strani pod rubriko izobraževanja. Lahko pa se odločite za individualno obravnavo pred registracijo d.o.o. pri naših podjetniških svetovalcih, ki vas bodo opremili z informacijami in vam predlagali optimalne rešitve. Za ustanovitev d.o.o. so določeni pogoji. Bodoči družbenik(i) in bodoči zastopnik(i) podjetja mora(jo) biti pri postopku registracije osebno prisotni. Ne smejo biti davčni dolžniki. Za postopek registracije potrebujejo veljavni osebni dokument. Prav tako mora biti ustanovitveni kapital vplačan v denarju (najmanjši znesek je 7.500 evrov).

Odpiranje s.p – postopek!

Ustanovitev s.p. je prav tako enostavna!

Tudi ustanovitev s.p. lahko opravite na naši DATA točki, ki je prav tako enostaven postopek. Kljub vsemu pa se mora bodoči podjetnik na podjetniško pot podati dobro pripravljen. Za to so vam na voljo naši podjetniški svetovalci. Sam postopek odpiranja s.p. na naši DATA točki je sila preprost. Za postopek odprtja s.p. potrebujete zgolj osebni dokument, davčno številko ter soglasje (so)lastnika stanovanja ali hiše, kjer bo vaš poslovni naslov. Slednje potrebujete zgolj, če niste vi (so)lastnik.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Data nudi celovito podporo!

Naše podjetje vam nudi celovito podporo na vaši podjetniški poti. Poleg izobraževanj, ki so vam na voljo pred, med in po registraciji podjetja, imamo tudi kakovosten računovodski servis z več kot 30-letnimi izkušnjami. Celovito podporo podjetjem pa zagotavljajo še pravni in davčni strokovnjaki, ki poskrbijo, da bo poslovanje vašega podjetja potekalo brezhibno.

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi z ustanovitvijo podjetja smo vam na voljo na 01 600 1530 ali na data@data.si.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja