Go to Top

Ustanovite podjetje in uresničite svojo podjetniško idejo!

Ustanovite podjetje – na DATA točki je to enostaven postopek!

Ustanovite podjetje – kaj potrebujete za ustanovitev podjetja? Kdo lahko odpre podjetje? Kakšen je postopek? Kaj je dobro vedeti pred ustanovitvijo? Na ta in še mnoga druga vprašanja glede podjetniške poti vam lahko odgovorijo tudi naši podjetniški svetovalci! Lahko pokličete na telefonsko številko 01/600-1530 ali pišete na elektronski naslov data@data.si ter se dogovorite za termin svetovanja!

Informativni izračun plače

Ustanovite podjetje – DATA ima že več kot 30 let izkušenj na podjetniškem področju!

V podjetju DATA se že več kot 30 let ukvarjamo z ustanavljanjem podjetij. Za naše delo smo prejeli več nagrad. Obstoječim in bodočim podjetnikom pa na enem mestu nudimo vse informacije in znanja, ki jih potrebujete za ustanovitev in poslovanje podjetja! Na naši DATA točki se najpogosteje odločate za odprtje družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ali pa za registracijo statusa samostojnega podjetnika.

Ustanovitev podjetja

podjetniško svetovanje

Prijavite se na seminar Prednosti in slabosti samozaposlitve!

Ustanovite podjetje – ustanovitev d.o.o. na naši DATA točki je zelo preprosta!

Ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) na naši DATA točki je enostavna. Preden se odločite za ustanovitev d.o.o. se je pametno udeležiti našega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja, kjer boste izvedeli ogromno koristnih informacij. Lahko pa se odločite za individualno obravnavo pred registracijo d.o.o. pri naših podjetniških svetovalcih, ki vas bodo opremili z informacijami in vam predlagali optimalne rešitve. Za ustanovitev d.o.o. so določeni pogoji. Bodoči družbenik(i) in bodoči zastopnik(i) podjetja mora(jo) biti pri postopku registracije osebno prisotni. Ne smejo biti davčni dolžniki. Za postopek registracije potrebujejo veljavni osebni dokument. Prav tako mora biti ustanovitveni kapital vplačan v denarju (najmanjši znesek je 7.500 evrov). Še več informacij o ustanovitvi d.o.o. najdete tukaj.

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

Ustanovite podjetje – ustanovitev s.p. je prav tako enostavna!

Tudi ustanovitev s.p. lahko opravite na naši DATA točki, ki je prav tako enostaven postopek. Kljub vsemu pa se mora bodoči podjetnik na podjetniško pot podati dobro pripravljen. Za to so vam na voljo naši podjetniški svetovalci. Sam postopek odpiranja s.p. na naši DATA točki je sila preprost. Za postopek odprtja s.p. potrebujete zgolj osebni dokument, davčno številko ter soglasje (so)lastnika stanovanja ali hiše, kjer bo vaš poslovni naslov. Slednje potrebujete zgolj, če niste vi (so)lastnik. Še več informacij o odprtju s.p. najdete tukaj! Ob morebitnih vprašanjih pa se lahko vedno obrnete na naše podjetniške svetovalce – pokličite na 01/600-1530 ali pišite na data@data.si.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Ustanovite podjetje – Data nudi celovito podporo!

Naše podjetje vam nudi celovito podporo na vaši podjetniški poti. Poleg izobraževanj, ki so vam na voljo pred, med in po registraciji podjetja, imamo tudi kakovosten računovodski servis z več kot 30-letnimi izkušnjami. Celovito podporo podjetjem pa zagotavljajo še pravni in davčni strokovnjaki, ki poskrbijo, da bo poslovanje vašega podjetja potekalo brezhibno.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja