Go to Top

Tekmovanje, ki ga ne sme zamuditi noben spletni trgovec!

Največje tekmovanje na področju spletnega nakupovanja v Sloveniji, Spletni trgovec leta, ki ga Shopper’s Mind organizira 5. leto zapored, je že v polnem teku. Vsako leto v projektu sodelujejo vsi najvidnejši spletni trgovci, letos jih pričakujejo več kot 150.

Zakaj se prijaviti na tekmovanje Spletni trgovec leta 2016?

Vsak trgovec, ki se prijavi v tekmovanje STL 2016, dobi STL poročilo, ki vključuje osnovne ocene naslednjih področij: kakovost nakupne izkušnje, odnos kupcev do znamke trgovca, tehnična odličnost spletnega mesta ter optimizacija spletne strani.

Prijavljeni trgovci se lahko odločijo tudi za Celovito primerjalno analizo, ki primerja spletno trgovino z drugimi v isti kategoriji, poleg tega pa vključuje tudi razširjeno analizo optimizacije spletne strani ter bonitetno poročilo spletnega trgovca.

Katera od 25 nagrad bo letos vaša?
smind

Prav vsi prijavljeni trgovci imajo enakovredne možnosti za osvojitev več kot 25 prestižnih ecommerce nazivov:

  • manjši trgovcise lahko potegujejo za nagrado The Shopper’s Mind Web Challenger Award
  • trgovci, ki so na trgu šele od leta 2015, lahko osvojijo The Shopper’s Mind Newbie Award
  • trgovci, ki uspešno poslujejo na več trgih, tekmujejo tudi za The Shopper’s Mind Cross-border Award
  • da je tekmovanje še bolj privlačno, so prav vsi trgovci uvrščeni tudi v izbor za nagrade po posameznih kategorijah – The Shopper’s Mind Category Awards

Zakaj morate pohiteti s prijavo vaše spletne trgovine?

V tekmovanje STL 2016 se je prijavilo že skoraj 50 najvidnejših spletnih trgovcev, ki že pridno zbirajo mnenja svojih kupcev. Čimprej se prijavite tudi vi, da pravočasno pridobite zahtevano število ocen kupcev, ki so osnova za dodelitev nagrad.

Zmagovalci bodo znani na 5. konferenci Shopper’s Mind Ecommerce Day

Tekmovanje STL 2016 se bo zaključilo na 5. konferenci Shopper’s Mind Ecommerce Day, ki bo 30. novembra v Kristalni palači v Ljubljani. Gre za največji ecommerce dogodek, ki poteka enkrat na leto v Sloveniji in na Hrvaškem.

Konferenca ponuja edinstven vpogled v trende in najboljše prakse trgovcev na spletu. Obiskovalci prvi dobijo vpogled v rezultate letošnje raziskave Shopper’s Mind, ki je v štirih letih zajela mnenja in izkušnje več kot 100.000 slovenskih spletnih kupcev.

Dogodek vključuje tudi predavanja številnih strokovnjakov s področja spleta in spletnega nakupovanja. Letos bodo med drugim predavali Željko Ćurić (O.K. Consulting d.o.o.), Rok Hrastnik (Sensilab), Andreja Stopar (spletna trgovina Malinca, ki je lani osvojila naziv Spletni trgovec leta), mag. Matjaž Drev (informacijski pooblaščenec RS), dr. Jelena Rašula (Shopper’s Mind, Ceneje d.o.o.) in drugi.

Članek je pripravila: Gea Verderber, sMind.si

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja