Go to Top

Spodbuda SPS – razpis P2 2020 za zagon inovativnih podjetij

Spodbuda Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) za zagon inovativnih podjetij – razpis P2 2020, dodeljuje do 54.000 evrov subvencije v obliki pavšalnega zneska. Spodbuda je namenjena mikro in malim podjetjem, ki so se registrirala pri pristojnem organu oz. sodišču v obdobju od 1.1.2019 do vključno 15.03.2020.

Si želite enostavno »Predstavitev aktualnih javnih razpisov«?

To je naslov našega brezplačnega seminarja, kjer Vam naša strokovnjakinja s področja razpisov za mikro, mala in srednja podjetja predstavi priložnosti za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev na različnih področjih, hkrati pa vam bo pomagal pri odločitvi, kateri razpis bi bil najbolj primeren za vas in vaše podjetje.

Predstavitev aktualnih javnih razpisov

Kakšna je ta, nova, spodbuda SPS in kakšne so zahteve?

Spodbuda je namenjena podjetjem, ki so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge. Razvijati morajo tudi inovativne (nove) proizvode, procese ali storitve ter se na inovativen način odzivati na zahteve trga ter reševati probleme kupcev. Ponujeni proizvodi ali storitve tistih, ki koristijo spodbude razpisa, morajo biti tržno naravnani. Podjetja, katerim je namenjena spodbuda, morajo biti tudi ustanovljena v Republiki Sloveniji in imeti sedež podjetja na enem izmed programskih območij Vzhodne ali Zahodne kohezijske regije.

Še niste ustanovili podjetja? To lahko storite tudi na VEM točki DATA še do 15.03.2020!

Črpanje sredstev v treh tranšah!

Spodbuda SPS – razpis P2 2020 za zagon inovativnih podjetijSpodbuda, namenjena posameznemu podjetju znaša 54.000 evrov in se izplača v obliki pavšalnega zneska. Spodbuda se črpa v treh tranšah. Tri tranše (1. tranša 10.000 EUR, 2. tranša 12.000 EUR in 3. tranša 32.000 EUR), se izplačajo za dosežene minimalno zahtevane cilje. Med cilje se štejejo:

  1. realizirana zaposlitev,
  2. vključitev v program mentoriranja,
  3. začetek izvajanja razvojnih aktivnosti,
  4. priprava MVP in testiranja,
  5. zaključek razvoja,
  6. vstop na trg.

Možnost prijave v pred-selekcijski postopek Tekmovanja Start up Slovenija 2020!

Inovativna podjetja se lahko do 19.3.2020 prijavijo v pred-selekcijski postopek Tekmovanja Start up Slovenija 2020.

Tisti, ki bodo ta dogodek zaključili z osebno predstavitvijo idej na DEMO dnevu, bodo pridobili do 35 točk, ki se bodo nato upoštevale pri javnem razpisu P2 2020.

Rok za prijavo na razpis je 20. april 2020

Po podpisu pogodbe o sofinanciranju s SPS-om, morajo prijavitelji sodelovati z mentorjem, ki bo sodelujočim nudil pomoč podjetju v obliki svetovanja, prenosa znanja in izkušenj, nadgradnje kompetenc ter spodbujanja vseh aktivnosti, ki jih potrebuje in izvaja podjetje, da uspe prebroditi najbolj ranljive prve vstopne korake na trgu.

 

DATA d.o.o.

 

 

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja