Go to Top

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – prijavite se!

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – prijavite se! - Data d.o.o.

 

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – ne čakajte, prijavite se in se udeležite seminarja!

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja trenutno zaradi epidemiološke situacije izvajamo v obliki webinarja. Brezplačnega svetovanja pred registracijo podjetja se lahko udeležite 25.11.2021 ali pa 2.12.2021 med 14. in 16. uro. Na webinar se lahko prijavite tukaj! V primeru morebitnih nejasnosti nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Informativni izračun plače

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – za koga?

V prvi vrsti je izobraževanje namenjeno vsem, ki se pripravljate na ustanovitev podjetja ali pa želite registrirate samostojno dejavnost. Dobrodošli pa ste seveda tudi vsi ostali, ki mogoče še kolebate, ali sploh stopiti na pot podjetništva.

Tukaj se lahko prijavite na webinar!

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – vsebina (1. del)

Na izobraževanju vam bomo pojasnili, kaj vse potrebujete pred registracijo podjetja. Opišemo vam postopek registracije na SPOT točki in vam povemo, katero dokumentacijo je potrebno pridobiti za ustanovitev podjetja. Seveda vam predstavimo tudi, kaj je potrebno urediti po postopku registracije.

Ustanovitev podjetja

podjetniško svetovanje

PREVERITE TUDI OSTALE NAŠE SEMINARJE IN SE PRIJAVITE NA NJIH!

Na seminarju boste izvedeli tudi razlike med s.p. in d.o.o. ter pregledali prednosti in slabosti ene oz. druge oblike podjetij. Seznanili se boste tudi s stroški, ki jih imate pri odprtju podjetja.  Prav tako vam bo razloženo, kako izbrati ime za podjetje ter kako do poslovnega naslova vašega podjetja. Posvetili se bomo tudi izbiri dejavnosti podjetja ter pogojem za opravljanje nekaterih dejavnosti.

Informativni izračun za normirance

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja – vsebina (2. del)

Na izobraževanju boste izvedeli tudi, kako postanete zavezanec za DDV. Predstavimo vam bomo tudi različne oblike vodenja računovodstva. Hkrati pa boste izvedeli tudi informacije glede obdavčitve ter ostale vidike poslovanja, ki je morate poznati pred registracijo svojega podjetja.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Preverite tudi ostala izobraževanja, ki jih izvajamo v našem podjetju ter se prijavite!

Želim se prijaviti na e-novice

 
 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja