Go to Top

Novo leto prinaša nove priložnosti

Novo leto je priložnost za nov začetek. V podjetju DATA vam bomo, kamorkoli vas bo zanesla vaša podjetniška pot, stali bo strani. Tudi v letu 2018 namreč za vas pripravljamo koristna brezplačna izobraževanja, vedno pa smo vam na voljo tudi za individualna pravna, davčna in računovodska svetovanja.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Novo leto je nova priložnost

novo letoZbrali smo pet dobrih razlogov za odprtje podjetja v novem letu! Čeprav smo prepričani, da je za dobro poslovno zamisel pravi čas za odprtje podjetja ali samostojne dejavnosti kadarkoli, trenutne gospodarske razmere kar kličejo k podjetniški pobudi!

>>> 5 razlogov za odprtje podjetja v novem letu

Kako registrirati s.p.?

Status samostojnega podjetnika (s.p.) pridobite z vpisom v Poslovni register SlovenijeZakon o gospodarskih družbah (ZGD-1) namreč določa, da lahko podjetnik začne opravljati dejavnosti šele po tem, ko je vpisan v register. Samostojni podjetnik je fizična oseba, ki na trgu samostojno opravlja pridobitno dejavnost v okviru organiziranega podjetja.

Postopek za ustanovitev s.p. lahko izvedete prek portala e-VEM. Za to potrebujete digitalno potrdilo. Lahko pa se odločite, da boste svoje podjetje ustanovili na točki VEM Data, kjer vam bo pri celotnem postopku pomagal referent. Pri osebnem obisku na naši točki, bo postopek precej lažji in hitrejši. Podjetniški svetovalec vas bo preko pogovora vodil čez cel postopek registracije. Pomagal vam bo pri izbiri pravih dejavnosti, pri izpolnitvi obveznih davčnih podatkov ter uredil tudi prijavo v zavarovanje.

Postopek registracije s.p. in d.o.o. sicer podrobno razložimo na brezplačnem seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

>>> V treh korakih do ustanovitve d.o.o.

Dodatno pa lahko služite tudi z opravljanjem t. i. osebnega dopolnilnega dela. In sicer lahko na ta način denimo pomagate v gospodinjstvu, čistite stanovanja, nudite varstvo otrok …

>>> Rezervirajte si termin za registracijo podjetja na VEM točki DATA!

Vsekakor je novo leto priložnost, da se pogumno podate v podjetništvo! Srečno!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja