Go to Top

Nov biznis – na katera vprašanja si morate odgovoriti?

Nov biznis zahteva načrtovanje

Nov biznis se mora začeti z načrtom. Ideje za nov biznis premlevate v glavi, jih napišete na papir, brskate za informacijami po spletu, se z njimi posvetujete z družinskimi člani in prijatelji. V članku bomo pogledali, na katera vprašanja si morate odgovoriti. Če bi potrebovali nasvet ali ste v dilemi, pa lahko vedno kontaktirate naše podjetniške svetovalce, ki vam bodo z dolgoletnimi izkušnjami znali svetovati. Pokličite na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si.

Informativni izračun plače

Kaj bo nov biznis?

Prvo vprašanje, na katerega si morate odgovoriti, kaj sploh vaš nov biznis bo? Če imate odgovor na to vprašanje, ste že na zelo dobri poti. Če ne veste, kaj bi vaš nov biznis bil, boste na poslovni poti težko uspeli. Morate biti konkretni pri tem, kaj boste delali. Osredotočeni morate biti na cilj, ki ga želite s z novim poslom doseči.

Ustanovite podjetje na Dati!

Nov biznis – kako boste prišli do svojega cilja?

Pri odgovoru na to vprašanje pa morate biti že veliko bolj konkretni. Vedeti morate, kako boste izpeljali nov biznis. Če ste povsem »novi« na tem področju, vam priporočamo, da se obrnete na naše podjetniške svetovalce. Potrebujete namreč prave in verodostojne informacije. Našim podjetniškim svetovalcem podporo nudijo tudi pravni, davčni in računovodski svetovalci, ki imajo dolgoletne izkušnje pri ustanavljanju podjetij. Pokličite lahko na 01/600-1530, kjer boste dobili več informacij. Prav tako morate ugotoviti, kaj vse potrebujete za to, kako bo oblikovana ponudba, kako bo storitev oz. izdelek izgledal. Seveda morate imeti tudi predstavo, kako boste izdelek/storitev postavili na trg. Kako ga boste tržili? Razmislite tudi o tem, kakšno ceno lahko postavite vašim izdelkom oz. storitvam. Za ta in ostala vprašanja priporočamo tudi udeležbo na našem brezplačnem webinarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja!

Prijavite se na brezplačen webinar Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja!

Nov biznis – kdo bodo moje stranke?

Tudi to vprašanje je zelo pomembno! Enostavno morate vedeti, kdo bodo vaše stranke. Razmisliti morate, kdo so vaše bodoče stranke. Prav tako razmislite, kako jih boste našli, pridobili in še najpomembnejše, kako jih boste obdržali.

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

podjetniško svetovanje

Preverite, kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec!

Kje bo nov biznis?

Pomembna je seveda tudi lokacija, kjer boste nov biznis opravljali. To je seveda bolj pomembno, če gre za stalno interakcijo s strankami. Zavedati se je treba, tudi vrhunsko urejen poslovni prostor na neki neugledni ali celo odročni lokaciji ne bo prinesel takih rezultatov kot povprečno urejen na odlični lokaciji. Lokacija oz. sedež podjetja je veliko manj pomemben, če boste svojo dejavnost opravljali prek spleta. Na tej točki je vredno razmisliti, na kakšen način boste nov biznis opravljali! Se boste odločili za status samostojnega podjetnika? Bi bilo bolje, da ustanovite d.o.o.? Ali pa boste ob redni zaposlitvi odprli popoldanski s.p.? Za katerokoli obliko se boste odločili – to lahko storite na naši DATA točki! Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pišete na data@data.si.

Preberite tudi, kako se po novem obračunava prevoz na delo!

Kdaj začeti nov biznis?

Če imate konkretne ideje je pravi trenutek za nov biznis zdaj! Morate pa biti za korak v svet podjetništva pripravljeni. Vedeti morate, kaj vas čaka. Pri nas organiziramo številna podjetniška izobraževanja, ki vam pomagajo pred samo registracijo podjetja. Preverite in se prijavite! Lahko pa se dogovorite tudi za individualna svetovanja z našimi podjetniškimi svetovalci!

Pri nas imamo odličen računovodski servis! Postanite naša stranka!

Zakaj sploh začeti nov biznis?

To vprašanje si lahko zastavimo tudi na samem začetku. Posamezniki se včasih želijo več svobode, kot jo ponuja služba. Pomembno pa je tudi, da nov biznis ponuja storitev ali izdelek, ki bo na trgu uspel. Imate idejo, pa ne veste kako bi jo realizirali? Tudi tukaj vam lahko pomagamo na Dati! Izvajamo namreč brezplačen webinar Kako zaslužiti s hobijem ali idejo? Preverite naslednje termine in se prijavite tukaj!

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja