Go to Top

Na voljo prijave za podjetniški pospeševalnik s področja čiste energije

Podjetniški pospeševalnik za inovacije s področja čiste energije, ki ga organizira InnoEnergy, bo letos potekal 25. in 26. oktobra v Amsterdamu. Zgodnje prijave so mogoče do 31. julija, so sporočili organizatorji.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt in za kaj je sploh potreben?

Več informacij

Prijava na izobraževanje

Podjetniški pospeševalnik The Business Booster združuje več kot 160 inovativnih startupov, majhnih in srednje velikih podjetij. Dogodka se vsako leto udeležujejo tudi uveljavljena velika podjetja, investitorji ter predstavniki javnega sektorja.

Na dogodku se torej ponuja veliko možnosti za sklepanje novih poslovnih sodelovanj. Za to boste potrebovali kakovostno predstavitev vašega podjetja, torej dober poslovni načrt. Z njim se namreč vsak podjetnik predstavi navzven. Napišete ga lahko pod mentorstvom Datinih strokovnjakov na posebni delavnici. Koristne informacije o poslovnem načrtu pa delimo tudi na brezplačnem seminarju Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?.

Prijava na izobraževanje

Podjetniški pospeševalnik letos na temo čiste energije

Glavna tema letošnjega pospeševalnika je pospeševanje inovacij s področja čiste energije, kar je Evropska komisija identificirala kot enega ključnih izzivov pri ustvarjanju čistejše Evrope.

podjetniški pospeševalnik“V Evropi se prav zdaj odvija revolucija čiste energije, vendar ne poteka dovolj hitro. Če želimo doseči zastavljene cilje in zaustaviti podnebne spremembe, moramo to revolucijo pospešiti. Pohiteti moramo z inovacijami za trajnostno rabo energije in podjetniški pospeševalnik InnoEnergy je dogodek, ki to omogoča,” je povedal direktor InnoEnergy Diego Pavia.

Več informacij je na voljo na spletnem mestu tbb.innoenergy.com, kjer se na podjetniški pospeševalnik lahko tudi prijavite. Udeleženci pospeševalnika se bodo lahko udeležili prav vseh konferenc in predavanj. Novost letošnjega dogodka pa je demonstracijski prostor, kjer bodo udeleženci lahko v živo videli delovanje različnih inovacij.

Prijava na izobraževanje

Morda vas zanima tudi:

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja