Go to Top

Menjalnica kriptovalut, ki sta jo ustanovila snovalca Facebooka!

Menjalnica kriptovalut, ki sta jo ustanovila Tyler in Cameron Winklevoss, bo od sedaj poslovala tudi v Londonu. Dovoljenje za poslovanje pa kmalu tudi pričakujejo tudi v Singapurju in na Irskem!

Informativni izračun plače

Imate hobi ali idejo, ki bi vas lahko odpeljala v poslovni svet? Udeležite se našega brezplačnega seminarja »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo!« Z vami bo predavateljica s številnimi dolgoletnimi izkušnjami na področju ustanavljanja podjetij iz idej in prebliskov, ki so jih kovali udeleženci njenih seminarjev in posvetov. Seminar je namenjen tistim, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti, in vsem, ki že imate kakšno zamisel, pa ne veste, kako začeti z njenim uresničevanjem. Prijavite se na seminar in oglejte si proste termine tukaj.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Menjalnica kriptovalut v lasti dveh znanih investitorjev v tvegani kapital!

Tyler in Cameron Winklevoss sta podjetnika iz ZDA, ki sta splošno bolj poznana iz sage o začetkih Facebooka. Bila sta sošolca Marka Zuckerberga, ki sta ga tudi tožila zaradi kraje ideje. Zgodaj v letu 2013 sta tudi zagotavljala, da imata v lasti skoraj 1 % vseh izdanih bitcoinov. Njuno neto premoženje naj bi po ocenah presegalo 1,8 milijard dolarjev.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

»Gemini« je obstajal pred »Libro«!

Potrebujete računovodsko svetovanje?

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Menjalnica kriptovalut pod imenom Gemini Trust Company LLC se širi v Združeno Kraljestvo. S prejemom dovoljenja za upravljanje z elektronskim denarjem bo vstop te menjalnice Britancem omogočal nakup izdelkov z Bitcoinom preko navadnih bančnih kartic. Ta menjalnica kriptovalut bo omogočala tudi polnjenje digitalnih denarnic brez mednarodnih deviznih provizij!

BRUTO NETO PLAČA

Gemini je bil registriran daljnega leta 2014 v Zvezni državi New York. Trenutno vsaj delno operira v ZDA, Kanadi, Združenem Kraljestvu, Južni Koreji, Hong Kongu in Singapurju! Gemini je po nekaterih podatkih 67. največja menjalnica kriptovalut na svetu.

Dvojno obdavčenje fizičnih oseb

Menjalnica kriptovalut kot novost tudi na Irskem!

Poleg vložene vloge za dovoljenje v tehnoloških središčih kot je Singapur, je menjalnica kriptovalut že v postopku pridobivanja dovoljenja tudi na Irskem. To bo v primeru razpleta v trdi Brexit omogočalo bolj enostavno poslovanje tudi v Evropi.

Pravni nasvet

Najbolj prepoznavna kriptovaluta v zadnjem času niha okrog vrednosti 10.000 USD – približno polovica vrednosti, ki jo je dosegal leta 2017.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja