Go to Top

Med prvim in drugim odprtjem vašega d. o. o. mora preteči vsaj tri mesece

Spraševali ste nas, koliko časa mora preteči med prvim in drugim odprtjem vašega d. o. o. Z letošnjim letom je v veljavo vstopil prenovljeni Zakon o gospodarskih družbah (ZGD-1l), ki precej zaostruje pogoje za ustanovitev podjetja.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Vse podrobnosti pred odprtjem d. o. o. izveste na brezplačnem seminarju!

Več informacij

V kolikor bi želeli po prvem odpreti še drugi d. o. o., to lahko storite, če od registracije vašega prvega d. o. o. ni minilo tri mesece oziroma če v zadnjih treh mesecih niste pridobili deleža v d. o. o. To novo pravilo narekuje 3. odstavek 10. členka ZGD-1l.

Prijava na izobraževanje

vašega d. o. o.Brezplačno in enostavno do d. o. o.!

Postopek ustanovitve družbe z omejeno odgovornostjo (d. o. o.) na VEM točki DATA je enostaven, kljub temu pa mora tako pomembna odločitev temeljiti na znanju in poznavanju zakonodaje. Pogoji za ustanovitev d. o. o. na VEM točki DATA so naslednji:

Koliko časa mora preteči med prvim in drugim odprtjem vašega d. o. o.?

Klikni in deli

Postopek registracije podjetja je na VEM točki DATA brezplačen. Rezervirajte si svoj termin še danes!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

  1. Bodoči družbenik-i in bodoči zastopnik-i podjetja mora/jo biti pri postopku registracije osebno prisotni.
  2. Za postopek potrebujejo veljavni osebni dokument.
  3. Ustanovitveni kapital d. o. o. mora biti vplačan v denarju in v najmanjšem znesku 7.500 evrov. Namesto ustanovitvenega kapitala pa lahko v vaš d. o. o. vložite tudi fizična sredstva (stroji, oprema, nepremičnine …), vendar boste morali tak postopek opraviti pri notarju, prav tako pa boste morali tudi vse nadaljnje postopke registracije d. o. o. opravljati pri notarju, kar seveda posledično prinaša tudi višje stroške.

Če boste za ustanovitev d. o. o. vložili kapitalski vložek v višini 7.500, to lahko storite brezplačno na Datini točki VEM (Vse na Enem Mestu).Pokličite nas na tel.: +386 (0)1 6001 530 ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca oz. nam pišite na data@data.si ter si rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja.

Preberite tudi:

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja