Go to Top

Loterija: delavec postal milijonar

Loterija je pogosto v sanjah mnogih, ki bi radi na lahek način postali milijonarji

Loterija za srečne dobitnike, le ti  običajno nočejo razkriti svoje identitete. Loterija javnost obvesti samo o kraju, kjer je bil dobitni listič vplačan, in znesku dobitka. Slovenci smo tako lahko samo ugibali, ali je dobitnik morda naš sosed, ki si je ravno kupil nov avto. Na Hrvaškem pa se je srečnež, ki je pred kratkim zadel enega glavnih dobitkov, brez pomislekov predstavil javnosti.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Ste tudi vi eden od rednih igralcev na srečo, ki redno igra igre na srečo? Saj veste, da je verjetnost glavnega dobitka zelo majhna? Za dodaten zaslužek raje poskrbite drugače. Na brezplačnem seminarju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo vam pomagamo ugotoviti, ali lahko svojo idejo ali hobi spremenite v dober posel.

Gradbeni delavec postal milijonar

Prejšnji mesec je dobitek Eurojackpota razveselil starejšega Hrvata, ki je za dobitek 5+1 dobil dobre 4 milijone hrvaških kun (okoli 610.000 evrov). Gre za gradbenega delavca, ki se je v obmorsko mestece Vodice preselil leta 1992, med vojno v Bosni in Hercegovini. Prodajalka v trafiki, kamor je Hrvat prišel preverit, če je kaj zadel, je povedala, da gre za rednega igralca Eurojackpota. Hrvaški mediji so še poročali, da gre za človeka, ki je doslej imel težko življenje, kar je vplivalo na njegovo zdravje, poleg tega je bil prisiljen živeti zelo skromno. Loterija je bila med njegovimi rednimi opravki in vedno je vplačal listek zadnji dan pred žrebanjem. Menda so njegovi znanci iz Vodic veseli, da se je ravno njemu nasmehnila sreča. Ko je izvedel veselo novico, je odšel v bližnji lokal in napovedal, da bo dobitek proslavil s prijatelji. Obžaloval je, da mu loterija še ni izplačala dobitka, saj ni imel denarja, da bi goste lokala počastil s pijačo. Je pa natakarici pustil 13 kun napitnine, kar je bilo za njegovo finančno stanje pred prejemom dobitka znatna vsota.

Finančne in organizacijske prednosti ter slabosti samozaposlitve.

Brezplačen seminar Prednosti in slabosti samozaposlitve je namenjen vsem, ki se odločajo med zaposlitvijo in samozaposlitvijo. Vabljeni tudi ambiciozni posamezniki, ki želijo poleg rednega opravljati še honorarno delo.

“Za hec” priigrala 3,7 milijona

loterijaFebruarja je imel srečo zakonski par iz Slavonskega Broda, ki je dobitni listič v nakupovalnem središču vplačal »za hec«. Po poročanju hrvaških medijev najprej nista mogla verjeti svoji sreči. Listek jima je namreč prinesel dobrih 26 milijonov kun (okoli 3,7 milijona evrov). Razumljivo svoje identitete nista želela razkriti javnosti, sta pa v svet poslala svojo izjavo. Loterija je predstavila njuno sporočilo. Napovedala sta, da nameravata poplačati vse svoje kredite in nato brezskrbno živeti dalje, precej podobno kot doslej.

Loterija Slovenije poroča, da smo v Sloveniji lani po zaslugi iger na srečo dobili šest milijonarjev. Rekordni dobitek je bil izplačan za sedmico na lotu, vreden je bil dobra 2,3 milijona evrov. Dobitni listič je bil vplačan v prekmurskih Martjancih. Identiteta nobenega od dobitnikov ni pricurljala v javnost.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja