Go to Top

Ljubljana je bila izbrana za najboljšo destinacijo v Evropi!

Ljubljana – izbor European Best Destinations

Ljubljana je najboljša evropska počitniška destinacija leta 2022. Ta naziv je slovenski prestolnici podelila turistična spletna stran European Best Destinations. Opisali so jo kot »zakladnico vznemirljivih skrivnosti ter naravnih radosti«. Mimogrede, naše podjetje Data že več kot 30 let pomaga (bodočim) podjetnikom pri ustanavljanju podjetij! Je mogoče prav Ljubljana mesto, kjer bo vaše novo podjetje? Pri nas lahko registrirate d.o.o. ali pa odprete s.p.! Za dodatne informacije glede ustanovitve podjetja smo na voljo na data@data.si ter na 01/600-1530.

Informativni izračun plače

Ljubljana prejela največ glasov

Pri izboru najboljše evropske turistične destinacije leta 2022 je sodelovalo več kot pol milijona ljudi iz 182 držav. Na spletni strani European Best Destinations so objavili 20 destinacij, ki so prejele največ glasov. Na prvo mesto med vsemi se je uvrstila slovenska prestolnica Ljubljana! Preberite tudi, koliko turistov smo lani našteli v Sloveniji!

Ob redni zaposlitvi lahko odprete popoldanski s.p.!

podjetniško svetovanje

Bi želeli zaslužiti z vašim hobijem?

Ljubljana za radovedneže in pustolovce

V kratkem opisu na spletni strani je Ljubljana opisana kot »mesto za radovedne in pustolovske duše«. Poudarjajo še kulturno in umetniško plat slovenske prestolnice. Navdušeni pa so tudi na zelenimi območji, ki poskrbijo za sproščeno vzdušje. Prav tako je v opisu omenjeno še mestno jedro, ki je namenjeno zgolj pešcem. »V njenem osrčju lahko med sprehodom od trendovskega butika do pristne trgovine ali restavracije slišite petje ptic« so še zapisali na spletni strani European Best Destinations.

Prijavite se na seminar Zaključna bilanca 2021!

Kdo je še bil uvrščen na lestvico?

Na seznam najboljših destinacij se je uvrstilo tudi nekaj mest oz. krajev iz naših sosednjih držav. Na 11. mesto je obala Amalfi v Italiji, na 13. pa italijanska prestolnica Rim. 17. mesto na seznamu je zasedel Dunaj, 19. pa prav tako avstrijski Gradec. Poglejmo še celoten seznam:

  1. Ljubljana, Slovenija
  2. Marbella, Španija
  3. Amiens, Francija
  4. Plovdiv, Bolgarija
  5. Leuven, Belgija
  6. Oradea, Romunija
  7. London, Velika Britanija
  8. Nijmegen, Nizozemska
  9. Lahti, Finska
  10. Carigrad, Turčija
  11. Amalfi, Italija
  12. Praga, Češka
  13. Rim, Italija
  14. Pokrajina Bavarska, Nemčija
  15. Atene, Grčija
  16. Clonakilty, Irska
  17. Dunaj, Avstrija
  18. Luzern, Švica
  19. Gradec, Avstrija
  20. Kreta, Grčija

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja