Go to Top

Katerih razpisov podjetniki ne smete spregledati?

Čeprav je čas poletnih dopustov, je za podjetnike aktualnih kar nekaj razpisov. Katerih izmed njih ne smete spregledati?

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Za prijavo na razpis boste potrebovali poslovni načrt. Kaj mora ta vsebovati?

Več informacij

Za podjetja v turizmu je na voljo osem milijonov evrov

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavijo razpis Spodbujanje razvoja integralnih produktov turističnega gospodarstva (2017–2020). Podjetja, ki se ukvarjajo s turizmom, lahko prek razpisa dobijo do 200 tisoč evrov za izvedbo projekta, v okviru katerega bodo razvila in promovirala turistični produkt oziroma storitev. Več informacij je na voljo v prispevku: Za turistične produkte in storitve na voljo evropska sredstva.

Kmetijsko ministrstvo je razpisalo 10 milijonov evrov subvencij za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za 2017. Razpis je namenjen nosilcem kmetij, dopolnilne dejavnosti na kmetiji, zadrugam, pa tudi samostojnim podjetnikom ter mikro, malim in srednjim podjetjem. Za podjetnike in podjetja je skupno na voljo šest milijonov evrov.

Za prijavo na razpis pa boste potrebovali kakovosten poslovni načrt. Pri njegovi pripravi vam lahko pomagamo v podjetju Data. Pripravljamo tako teoretično izobraževanje o poslovnem načrtu, ki je brezplačno. Lahko pa se udeležite tudi praktične delavnice, na kateri boste poslovni načrt napisali pod vodstvom strokovnjaka.

Prijava na izobraževanje

Na voljo veliko razpisov za zaposlovanje brezposelnih

Sveža so tudi številna javna povabila, ki podjetnikom omogočajo pridobitev subvencije, če zaposlijo brezposelno osebo.

razpisov

Prijava na izobraževanje

Ne spreglejte pa še dveh razpisov. Prvi spodbuja inovativne podjetniške projekte. Drugi pa namenja sredstva tistim podjetjem, ki so v programu Obzorje 2020 prejela pečat odličnosti.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja