Go to Top

Kako najhitreje odprem s.p. in začnem opravljati dejavnost?

Kako najhitreje odprem s.p. in začnem opravljati dejavnost, ker se mi je ponudila krasna priložnost za zaslužek, nas pogosto sprašujete v začetku tega leta. Za to vprašanje ter še mnoga druga vam svetujemo, da se obrnete na naše podjetniške svetovalce! Registracijo s.p. lahko hitro in enostavno opravite na naši Data točki! Za dodatne informacije smo na voljo na 01 600 1530 ali na data@data.si.

Brezplačno registrirajte podjetje

Kako najhitreje odprem s.p. in potrebni dokumenti

Če se sprašujete, kako najhitreje odprete s.p., morate najprej vedeti, kaj potrebujete na postopku registracije, ki ga boste opravili na DATA točki s pomočjo naših referentov. Na postopek boste prinesli osebni dokument, svojo davčno številko in overjeno izjavo lastnika objekta. Izjavo potrebujete le, če bo naslov vašega s.p. na lokaciji, katere lastnik ali vsaj solastnik, niste sami.

Izračunajte si plačo

Odprite s.p. na DATI!

Kako najhitreje odprem s.p. in postopek

Na DATA točki boste skupaj z referentom pripravili vse potrebne dokumente za ustanovitev s.p. Kaj boste pripravili skupaj z njim? Podatke za vpis s.p. v register podjetij, obrazec s podatki za oddajo davčnih podatkov in obrazec M za prijavo v socialna zavarovanja. Postopek priprave dokumentov ne bo trajal več kot 30 minut.

S.p. in d.o.o. – razlika

Kako najhitreje odprem s.p. in kaj po registraciji?

Na postopku registracije s.p. boste določili najhitrejši možen datum odprtja. Prvi možni datum vpisa s.p. v poslovni register je naslednji dan od dneva, ko opravljate postopek na DATA točki. Ker se vam mudi, boste na obrazcu AJPES pri registraciji označili, da boste sklep o vpisu v poslovni register dvignili osebno na AJPES isti dan, kot ste ga navedli za datum vpisa v register. Isti dan, ko boste prevzeli sklep o registraciji s.p., se boste odpravili na banko, kjer se boste dogovorili za odprtja TRR računa. Po odprtju računa na banki lahko stranki izstavite račun.

Preberite o normirancih

Računovodja vašega s.p.

Ker ste praktično v dveh dneh postali podjetnik in registrirali s.p., je ključnega pomena, da se čim prej dogovorite za sestanek z usposobljenim računovodjem, ki vam bo pomagal pri poslovanju. Ker boste podjetje ekspresno registrirali na DATA točki, vam tudi računovodje ni potrebno iskati drugod. Ponujamo vam sodelovanje z odlično usposobljeno ekipo računovodij, ki vam bo v veliko pomoč pri poslovanju. Pokličite nas na 01 600 1530 ali pa nam pišite na data@data.si za dodatne informacije!

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja