Go to Top

Grafično oblikovanje tiskovin: Priložnost za zaslužek ob koncu leta

Ob izteku koledarskega leta, ki se hitro približuje, ponavadi kujemo nove načrte, sanjamo o novih projektih, si zastavljamo nove cilje … Da česa ne pozabimo, si zapisujemo – v rokovnike, planerje, bloke, ki so najrazličnejših barv in oblik. Kljub številnim aplikacijam in elektronskim koledarjem, ljudje še vedno posegajo po rokovnikih v fizični obliki. Vedno bolj si želijo, da so prilagojeni njihovim željam in potrebam. Da so nekaj posebnega, da so unikatni. Če le imate nekaj umetniške žilice, je lahko grafično oblikovanje različnih tiskovin priložnost, da pridete do dodatnega zaslužka. Kaj morate storiti, da boste izdelke legalno prodajali že konec letošnjega leta?

Svojo podjetniško idejo preverite na našem izobraževanju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Prijava na izobraževanje

Grafično oblikovanje kot podjetniška dejavnost

Vašo dejavnost, torej grafično oblikovanje tiskovin, boste morali ustrezno registrirati. Odprtje podjetja ni zapleteno, prav tako postopek ne bo dolgotrajen. Natančno vam ga predstavimo na skupinskem svetovanju, kjer brezplačno odgovarjamo tudi na vsa vaša vprašanja glede postopka za ustanovitev s.p..

Ker je ob odprtju podjetja treba izbrati dejavnosti, ki jih boste v njem opravljali, morate o njihovem izboru ustrezno razmisliti. Za grafično oblikovanje boste morali izbrati dejavnost s šifro 74.100 Oblikovanje, aranžerstvo, dekoraterstvo.

grafično oblikovanjeSem spada grafično oblikovanje, pa tudi oblikovanje tekstilij, oblačil, čevljev, nakita, pohištva in drugih izdelkov ter notranje dekoriranje in aranžerstvo.

Poleg koledarjev in rokovnikov boste lahko oblikovali denimo tudi kataloge, brošure, zgibanke, letake, plakate, vabila …

Tovrstni izdelki so med drugim nepogrešljivi pri promociji in predstavitvi podjetij, različnih organizacij ali dogodkov.

Spletna prodaja izdelkov mora biti ustrezno urejena

Da boste pri prodaji vaših izdelkov uspešni, morate biti pozorni na več dejavnikov. Na njih opozarjamo na brezplačnem izobraževanju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Tudi grafično oblikovanje rokovnikov je lahko dobra podjetniška ideja. Kaj morate urediti, preden ustanovite podjetje, izveste na našem seminarju.

Več informacij

Prijava na izobraževanje

Grafično oblikovanje temelji na dobri ideji, sporočilnosti in kakovosti. Kljub temu pa kot samostojni podjetnik ne smete posvečati svojega časa le izdelavi vaših izdelkov. Velikega pomena je tudi promocija oziroma predstavitev izdelkov in storitev potencialnim strankam.

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Verjetno se boste odločili, da boste izdelke prodajali prek spleta, zato brez dobre spletne strani ne bo šlo. Prodajate lahko v spletni trgovini, še lažje pa je to na začetku početi na družabnih omrežij. Pri tem opozarjamo, da mora tudi tovrstna prodaja biti ustrezno urejena. V kolikor niste prepričani, ali je vaša spletna prodaja skladna z zakonodajo, vam nudimo pravno svetovanje.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja