Go to Top

Dnevi podjetništva: kako prodreti na trge v tujini?

Še eno zanimivo temo prinašajo letošnji Dnevi podjetništva: kako prodreti na trge v tujini? Za okroglo mizo bomo govorili o tem, kje poiskati podporo za prodor malega ali srednjega podjetja na trge v tujini.

Zagotovite si brezplačno vstopnico na zanimiva predavanja in okroglo mizo v okviru 11. Dnevih podjetništva, ki bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Dnevi podjetništva 2018

Prijavite se!

Prodor v tujino – ni treba, da greste sami

Dnevi podjetništva: kako prodreti na trge v tujiniRazmišljate o internacionalizaciji svojega podjetja? Predstavniki ministrstva za zunanje zadeve, ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenske izvozne banke bodo predstavili, kje najti podporo, ko se odločite, da boste svoje poslovanje razširili v tujino.

Dnevi podjetništva: kako prodreti na trge v tujini?

Obstaja namreč kar nekaj možnosti financiranja za mala in srednje velika podjetja, predvsem na področju turizma in lesa. Predstavili bomo tudi dobre prakse podjetij, ki jim je prodor v tujino že uspel. Predstavili bodo svojo pot v tujino in kdo jim je pri tem pomagal. Govorili pa bodo tudi o največjih ovirah, na katere so pri tem naleteli, ter seveda povedali, kako so jih premagali.

Vabljeni, za okroglo mizo sedemo v torek, 13. novembra 2018, ob 11.00!

Program 11. Dnevov podjetništva

Dnevi podjetništva – veliko zanimanje

Udeležba na 11. dnevih podjetništva je brezplačna, a je število mest za udeležence omejeno. Če še niste prijavljeni, zato ne odlašajte. Izkoristite priložnost in pridite po podjetniško znanje. Prijavite se lahko na eno ali na več predavanj, debat oziroma okroglih miz. Obljubljamo tudi prijetno druženje ob skodelici kave ali čaja!

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja