Go to Top

Dnevi podjetništva 2019 so pred nami! Vabljeni na 10 brezplačnih predavanj!

Dnevi podjetništva 2019, 12. po vrsti, so pred vrati! Vse, ki stopate po podjetniški poti ali pa o podjetništvu šele razmišljate vabimo, da se udeležite tradicionalnih, že 12. Dnevov podjetništva, ki letos potekajo pod naslovom: »Inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij«.

Razmišljate, kako se razlikovati od konkurence? Vas zanima kako priti do vrhunskih zaposlenih? Kako poslovanje uskladiti z novo davčno zakonodajo? Datini strokovnjaki Vam na osnovi dolgoletnih izkušenj svetujejo na pravnem, kadrovskem, davčnem in drugih področjih. Pišite jim na data@data.si.

 12. Dnevi podjetništva 2019 so pred nami! Vabljeni na 10 brezplačnih predavanj!

12. Dnevi podjetništva 2019 na novi lokaciji!

12. Dnevi podjetništva 2019 bodo letos prvič organizirani na sedežu podjetja Data d.o.o. (Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana). Vljudno Vas vabimo, da se nam 19. in 20. novembra, 2019 pridružite v naših novih poslovnih prostorih.

Data d.o.o. v sodelovanju z gostujočimi predavatelji tudi letos odgovarja na aktualna podjetniška vprašanja!

Organizatorji, skupaj z vrhunskimi strokovnjaki, poskušamo tudi letos ujeti duh časa. Dnevi podjetništva 2019 bodo tako Vam, podjetnikom in bodočim podjetnikom, predstavili vsebine, ki Vam bodo prišle prav v poslovnem življenju v naslednjem kratkoročnem obdobju.

Pripravili smo krajše sklope predavanj z aktualnimi podjetniškimi tematikami in okroglo mizo. Povabili smo goste iz gospodarstva, državnih inštitucij in visokega šolstva. Dnevi podjetništva 2019 se bodo dotaknili najzanimivejših podjetniških tematik za trenutno obdobje, ko se podjetniki kljub trenutnemu obdobju rasti zavedajo, da jih čaka negotova prihodnost.

Program 12. Dnevov podjetništva je na voljo TUKAJ.

Imate vprašanje, ki ne bo obravnavano na letošnjih Dnevih podjetništva? Datini strokovnjaki so Vam na voljo. Zastavite vprašanja iz računovodskega, davčnega ali pravnega področja na data@data.si in naš strokovnjak bo pripravil ponudbo za Vas!

12. Dnevi podjetništva 2019 – Inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij

Dnevi podjetništva 2019 bodo osredotočeni na inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij. Dnevi podjetništva 2019 in Data d.o.o. vam ponujata priložnost, da v dveh dneh izveste čim več o:

  1. spremembah davčne zakonodaje v letu 2020,
  2. inovativnosti v podjetju na različnih področjih (kadrovanje, zaščiti intelektualne lastnine),
  3. zaščiti ideje in posla znotraj podjetja in
  4. o novih trendih v digitalnem marketingu.

Predstavili Vam bomo tudi pomembnost pravilne poslovne komunikacije za doseganje željenih rezultatov. Posebno pozornost bomo namenili tudi promociji ponovnega začetka. Poleg tega v sodelovanju s SID banko d.d. pripravljamo odgovore na vprašanja o dilemah kje pridobiti sredstva za nov produkt ali storitev.

Tudi letos bomo odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Dnevi podjetništva 2019 vabijo vse, ki Vas zanimajo aktualne podjetniške teme!

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju. Pričakujemo vas 19. in 20. novembra 2019, na sedežu podjetja Data d.o.o., na naslovu Dunajska 136, Ljubljana.

 

            

Aktivnost sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije in javna agencija SPIRIT.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja