Go to Top

Dejavnosti v letu 2024 – katere bodo najbolj perspektivne?

Dejavnosti v letu 2024 – katere bodo “in”? To zna biti koristna informacija za vse, ki razmišljajo o ustanovitvi podjetja. Ste tudi vi med njimi? Potem nas za termin registracije podjetja pokličite na telefonsko številko 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si ter postopek opravite že v decembru. Ne pozabite: pri nas lahko brezplačno registrirate d.o.o., s.p. in popoldanski s.p.!

Brezplačno registrirajte podjetje

Dejavnosti v letu 2024 – kaj kažejo trendi?

Dejavnosti v letu 2024 se bodo po napovedih poznavalcev razvijale na področju zelenih tehnologij, uporabe obnovljivih energetskih virov, samooskrbe na področju prehrane in energetike, razvoja zdravil odpornih na viruse, izobraževanja na daljavo pa tudi osebnih storitev in IT storitev ter robotizacije. Aktualne bodo dejavnosti, ki se jih lahko opravlja na daljavo prek spleta. Dejavnosti v letu 2024, ki bodo “in” , so spletna prodaja, digitalni marketing, e-izobraževanja, različne oblike svetovanja, kurirske storitve, čiščenje domov, po nega na domu, poslovanje z nepremičninami, itd.

Izračunajte si plačo

Odprite d.o.o.

Dejavnosti v letu 2024 – še je čas, da uresničite načrte!

Ste še med tistimi, ki se odločajo za podjetniško pot, zbirajo informacije, spremljajo področje, na katerem želijo poslovati kot podjetniki –  pa ne zberete poguma za odločilni korak? Podjetniški svetovalci podjetja DATA vedno poudarjamo, da so prave informacije ključnega pomena za dobre podjetniške temelje. Izkoristite priložnosti za mreženje, spoznavanje novih ljudi, bodite pozorni, po čem je veliko povpraševanja. Tako boste dobili dobre ideje, kaj ponuditi trgu in boste s tem tudi uspeli.

S.p. – kako ga odpreti?

Tudi v letu, ki prihaja, smo vam v podjetju DATA na voljo podjetniški svetovalci. Znali vam bomo svetovati in vas usmerjati na vaši podjetniški poti. Za vprašanja in naročila na svetovanje nam lahko vedno pišete na data@data.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 01 600 1530. Želimo vam veliko dobrih idej in pravih odločitev na vaši poslovni poti. Ostanite na tekočem in nas spremljajte tudi na Facebooku!

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja