Go to Top

Decembrska darila – koliko boste zapravili zanje?

Decembrska darila – temu se je v decembru skorajda nemogoče izogniti. Kako kupovati preudarno in ne zapraviti preveč?
Mimogrede, ali želite iti na svoje in ustanoviti podjetje? Na Dati vam pomagamo skozi celoten proces! Če ne veste, kako začeti, se lahko povežete z našimi podjetniškimi svetovalci. Ti vam bodo znali povedati, kako se je v vaši situaciji najbolje pripraviti. Če pa imate vse informacije, pa rezervirajte termin brezplačne registracije podjetja. Na voljo smo vam na elektronskem naslovu data@data.si ali telefonski številki 01 600 1530.

Izračunajte si plačo

Decembrska darila – pametno je vnaprej načrtovati

Priporočljivo je, da si določite točen ali pa vsaj okviren znesek, ki ga lahko zapravite za praznična darila. Mogoče je celo najboljše, če ta znesek v gotovini  dvignete iz bančnega računa. Ko gotovine v denarnici zmanjka, veste, da ste limit presegli. Prav tako si pripravite seznam daril in obdarovancev. Prebrskajte lahko kataloge in preverite, kje je moč darila dobiti po najnižjih cenah. Imejte pa tudi v mislih, da ni važna vrednost darila, ampak to, da je dano iz srca. Številni si obdarovanje poenostavijo. S sorodniki in prijatelji se dogovorijo, da pripravijo darila predvsem za otroke. Ostali pa si poklonijo kvečjemu kakšno malenkost. Zveza potrošnikov Slovenije nagovarja predvsem k nakupu uporabnih in trajnostnih daril.

Brezplačno registrirajte podjetje

Izračunajte si vašo dohodnino

Decembrska darila v podjetjih

Decembrska darila se pogosto izročajo tudi v podjetjih. Večina podjetij išče najbolj ugodne možnosti za obdaritev poslovnih partnerjev, strank, zaposlenih in tudi njihovih otrok. Pri odločanju o tem, kaj, komu in koliko naj podarijo, je dobro, da poznate podrobnosti o obdavčitvi poslovnih daril. Na vprašanja, ki zadevajo obdavčitev poslovnih daril, vam odgovorijo naši računovodski svetovalci. Ti vam znajo svetovati tudi, kako pravilno obračunavati bonitete, da bo za vaše podjetje kar najbolj ugodno. Pišite nam na data@data.si ali pa nas pokličite na 01 600 1530 za ponudbo svetovanja.

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja