Go to Top

Črni petek 2021 je pred vrati – trgovci že na veliko promovirajo

Črni petek 2021 bo letos 26. novembra

Črni petek 2021 – tako imenovani »black friday« bo letos v petek, ki je pred nami – 26. novembra. Čeprav je bil črni petek običajno razprodajam in velikim popustom namenjen le en dan, se čedalje več trgovcev sedaj odloča za popuste že skozi celoten november!

Informativni izračun plače

Črni petek 2021 – pretvorite hobi ali idejo v posel?

Preden pogledamo, kaj vse prinaša črni petek 2021, vas sprašujemo, ali mate tudi vi kakšen hobi ali podjetniško idejo! In bi jo radi pretvorili v posel? Naš brezplačni webinar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo vam bo dal odgovore na vsa vaša vprašanja! Preverite tudi ostala izobraževanja, ki jih organiziramo – ter se prijavite na njih! V primeru dodatnih vprašanj, nas lahko pokličite na 01/600-1530 ali nam pišete na elektronski naslov data@data.si.

Ustanovitev podjetja

Črni petek 2021 – »black friday« iz ZDA

Črni petek izvira iz Združenih držav Amerike. Gre pa za neuradno poimenovanje petka, ki sledi ameriškemu dnevu zahvalnosti, ki se v ZDA praznuje četrti četrtek v novembru. Že od leta 1952 velja v ZDA črni petek kot začetek nakupovalne sezone. Izraz so v zadnjih desetletjih širše začeli uporabljati večji trgovci po vsem svetu ter z njim poimenovali začetek sezone zimskih popustov.

Razmišljate o ustanovitvi d.o.o.? Storite to pri nas!

podjetniško svetovanje

Želite ob rednem delu dodatno zaslužiti? Odprite popoldanski s.p.!

Črni petek 2021 – v zadnjih letih več tednov popustov

V zadnjih letih je črni petek dejansko že prerasel v celotedenske oz. celomesečne popuste. Nekateri trgovci z oglaševanjem začnejo že v oktobru. Tudi nekateri slovenski trgovci črni petek oglašujejo že nekaj časa ter so s popusti začeli že v začetku novembra. Bo tudi črni petek 2021 v znamenju »norega nakupovanja«? Ali se bo zaradi epidemije nakupovalna mrzlica preselila na splet?

Informativni izračun za normirance

Črni petek 2021 – sledi mu spletni ponedeljek

Seveda je v času epidemije svoj razcvet doživela tudi spletna trgovina. V zadnjih nekaj letih se tako uveljavlja še en (nekoliko novejši) potrošniški dan – spletni ponedeljek. Nekateri ga imenujejo tudi kiberponedeljek. Gre za prvi ponedeljek po črnem petku, ki je namenjen popustom pri spletnih nakupih.

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja