Go to Top

Pričenjamo z izobraževanji! Za začetek »brezplačno 2-dnevno usposabljanje« samo za vas!

Ko začne dišati po jeseni in kostanju,  se lahko zanesete, da  bomo na Dati pričeli s ponudbo izobraževanj in usposabljanj. Tokrat Vam bodo na voljo brezplačna predavanja, tako tista, ki jih že poznate, kot tudi tista s prenovljenimi vsebinami in nenazadnje bo tudi nekaj novosti.

Več o predavanjih, ki so načrtovana si boste lahko prebrali v prihodnje. Tokrat bomo malce bolj predstavili vsebino prvega, odskočnega, dvodnevnega brezplačnega usposabljanja, ki se bo odvijal v zadnjem tednu septembra. Prvo, brezplačno, usposabljanje nosi naslov »Od prvih korakov, z veščinami pogajanj, preko pravnih zank do poslovnega načrta!«.

Program in prijava

Usposabljanje bo za tiste, ki o podjetništvu razmišljajo, potencialne podjetnike in ravnokar nastale podjetnike!

V prvi vrsti je dvodnevno usposabljanje namenjeno nekomu, ki bi se rad seznanil s tem, kako stopiti v podjetniške vode pripravljen in informiran in tudi nekomu, ki je s podjetništvom ravnokar začel! Dotaknili se bomo tem kot so iskanje in razvijanje podjetniških idej, ustanavljanje podjetja, zakonodaje, ter osnove marketinga in odnosov z javnostmi.

Informativni izračun plače

…ter tudi tiste, ki bi radi vaše znanje poglobili.

Tudi tisti, ki že imate podjetje in bi radi osvežili in poglobili svoje poznavanje tematik, kot je npr. zakonodaja, boste lahko doživeli naše usposabljanje kot pravo izkušnjo. Posebej bo tudi govora o novi uredbi iz področja varovanja podatkov in vpeljevanje preventivnih pristopov za omejitev pravnih tveganj.

Tudi Vi, izkušeni mački, boste lahko doživeli naše usposabljanje kot pravo poslastico!

Ste razmišljali o pripravi poslovnega načrta? Tudi to bomo imeli za vas…

Poslovni načrt – prava iztočnica za katerokoli poslovno idejo ali zamisel, test koncepta in dokazilo o verodostojnosti zamisli je nekaj, kar predstavlja veliko oviro za potencialne podjetnike, kot tudi tiste ki kot podjetniki že nastopajo. V katerikoli točki se Vam lahko porajajo vprašanja o tem, kako bo Vaš poslovni načrt interpretirala neka tretja oseba, bančna zastopnica ali potencialen vlagatelj.

Zato bo naše usposabljanje vključevalo posebno predavanje na temo priprave poslovnega načrta in predstavitev pomembnih elementov načrta s strani naše posebne strokovnjakinje!

Pravni nasvet

Usposabljanje bo potekalo v dveh delih… pristop na usposabljanje bo zahteval udeležbo na obeh dnevih!

Za udeležbo na usposabljanju je zahtevana predhodna prijava preko našega spletnega obrazca in udeležba na obeh dnevih, ko bo potekalo usposabljanje. Poskrbljeno bo tudi za prigrizek in pijačo.

Za udeležbo na usposabljanju je zahtevana predhodna prijava preko obrazca, ki ga najdete na https://data.si/brezplacno-podjetnisko-usposabljanje-2019/

Usposabljanje bo potekalo na starem naslovu- le dostop bo mogoč »od zadaj«!

Parkirnih prostorov žal še ne bomo mogli zagotoviti. Zato Vas prosimo za parkiranje v okolici ali prihod z mestnim avtobusom. Prihod v nov objekt bo mogoč iz zadnje ceste, torej ne direktno iz Dunajske ceste, temveč zavijete iz Dunajske ceste na Kadilnikovo ulico in nato se obrnete nazaj desno na Štembalovo ulico. Prvi dovoz desno na Štembalovi ulici Vas vodi do prenovljenega objekta našega podjetja.

Usposabljanje je financirano in izvajano v okviru projekta »SPOT svetovanje«…

Naše podjetje Data d.o.o. je konzorcijski partner projekta  »SPOT Svetovanje«. V okviru tega Vam nudimo omenjeno brezplačno usposabljanje.

Program in prijava

DATA d.o.o.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja