Go to Top

9. Dnevi podjetništva: Sodobne spletne prodajne poti – priložnost ali nevarnost?

Kaj nam prinašajo sodobne spletne prodajne poti – priložnosti ali nevarnosti? Preverite na drugem izmed 11. brezplačnih predavanj na 9. Dnevih podjetništva!

Se vidimo v torek, 8. novembra ob 10.00 v Tehnološkem parku?

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Dnevi podjetništva 2016

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Sodobne spletne prodajne poti in transparentnost trga – priložnost ali nevarnost?

V dobi, ko imamo pametne pečice, ko so telefoni bolj pametni od nas in ko je kolega iz Kitajske le klik stran, ni nič čudnega, da so tudi spletni prodajni Sodobne spletne prodajne potinakupi v polnem zagonu: da se razvijajo, odkrivajo nove poti, vase potegnejo nove in nove stranke – kupce – pri tem pa oblikujejo neko vedenje. Kakšne priložnosti nam ponuja spletni prodajni trg, ter na kaj moramo biti pri spletni prodaji in nakupu še posebej pozorni?

Obravnavali bomo področja spletnih prodajnih kanalov (razvoj in temelj), sodobnih modelov platform uporabnikov, ki omogočajo rast ter bolj enakovreden boj za nove in manjše igralce na trgu, transparentnost informacij – kje se bije konkurenčni boj in kje so priložnosti? – ter področje razvoja informiranega potrošnika, uporabniške tehnologije in značilnosti vedenja digitalnega potrošnika.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Kaj nam prinašajo sodobne spletne prodajne poti – priložnosti ali nevarnosti? Preverite na drugem izmed 11. brezplačnih predavanj na 9. Dnevih podjetništva!

Klikni in deli

Spoznajte predavatelja

darko_dujicmag. Darko Dujič, direktor Ceneje d.o.o., je v svoji karieri delal na vodstvenih položajih v treh globalnih podjetjih, med Dnevi podjetništva 2016katerimi je vsako med top 5 v svoji industriji: Google, Mercator, GfK, Interbrew so samo nekatera najpomembnejša. V začetku leta 2015 je prevzel vodenje Ceneje d.o.o., dinamičnega podjetja, ki upravlja največje spletne portale za primerjalno nakupovanje v regiji. Kot direktor internetnega storitvenega podjetja in strokovnjak za vzpostavitev “omni-channel” poslovnih modelov in transformacije poslovanja v digitalnem/mobilnem svetu je v svoji poslovni karieri predaval na številnih dogodkih v srednji Evropi.

 

Prijave na predavanje Sodobne spletne prodajne poti – priložnost ali nevarnost se hitro polnijo, zato pohitite s prijavo!

Število mest je omejeno, udeležba na vseh 12 predavanjih pa je brezplačna!

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja