Go to Top

11. Dnevi podjetništva: kam z dobičkom?

Predstavljamo pester program 11. Dnevov podjetništva – udeležba je brezplačna! Zagotovite si vstopnico na zanimiva predavanja in okrogli mizi.

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski razvojni sklad ter javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vsa predavanja in okrogla miza bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijavite se!

Končno dobiček! Kam z njim, da ne skopni?

Med zanimivimi dogodki prvega dne je predavanje o tem, kam vložiti dobiček, ki so se ga podjetniki razveselili po dolgih letih gospodarske krize. V Sloveniji je namreč zavel optimističen duh in številna podjetja se sprašujejo, kam vložiti dobiček. O tem izzivu bo govoril mag. Samo Lubej, vodja PROSPERITA Family Office. Predavatelj ob kreiranju celovitih premoženjskih rešitev ugotavlja, da je pametna naložba dobička še poseben izziv za podjetniške družine, ki imajo po njegovih izkušnjah v podjetju praviloma okoli 75 odstotkov svojega premoženja. Udeležence bo opozoril na najpogostejše napake, saj poudarja, da so te napake lahko tudi usodne. Z nami bo delil nekaj naložbenih nasvetov, ki jih oblikuje na podlagi več kot 20-letnega delovanja na tem področju.

Program 11. Dnevov podjetništva

11. Dnevi podjetništvaMag. Samo Lubej je eden izmed vodilnih slovenskih neodvisnih strokovnjakov na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja. Ob tem je podjetnik, vlagatelj, predavatelj, svetovalec in avtor oz. soavtor šestih knjig. Njegovih predavanj se je udeležilo vsaj 11.000 slušateljev tako doma kot v tujini. Na področju naložbenih financ je svetoval že več kot 700 posameznikom, družinam in podjetjem. Kot solastnik in/ali »start-up manager« je sodeloval pri zagonu devetih podjetij. S področja naložbenih financ in zavarovalništva mu pripada avtorstvo že več kot 700 strokovnih člankov in drugih prispevkov v medijih. Na samostojni podjetniški poti je od leta 1997. Leta 2004 je ustanovil podjetje Finančni center d.o.o., ki je kot prvo na Slovenskem trgu ponudilo storitev plačljivega naložbenega svetovanja. Odločen je, da s prvo družinsko pisarno (Family Office) v Sloveniji ponovno postavi nova merila pri celoviti skrbi za premoženje.

Vabimo tudi na ostale zanimive dogodke! Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo smo že objavili! Pohitite – prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo odprte le do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja