Go to Top

Dati zaupa že več kot 1000 zadovoljnih strank!

V preteklem tednu smo pridobili že 1000 stranko. Podjetje DATA je na slovenskem trgu prisotno že od 1990 leta.

DATI d.o.o. zaupa že 1000 zadovoljnih strank!23 let že DATA skrbi za celostno obravnavo podjetij. Na začetku vaše podjetniške poti vam https://data.si/ustanovitev-podjetja/, podjetjem nudimo zanesljiv in strokoven računovodski servis, tekom vaše poslovne poti skrbimo za brezplačne seminarje in izobraževanja, ter več poglobljenih, strokovnih plačljivih seminarjev. Poleg tega podjetnikom pomagamo pri prijavah na razpise ter pripravi projektne dokumentacije.

Za zadovoljstvo naših strank skrbi več kot 40 strokovnjakov z različnih področij. Smo nosilci VEM točke ter delujemo tudi kot vavčerski svetovalci.

Naša prednost je stalna vpetost in povezanost z podjetniškim okoljem, hitra prilagodljivost razmeram na trgu, znamo prepoznati probleme, s katerimi se soočajo podjetja na trgu ter ponudimo rešitve.

Naše delo je opazila tudi strokovna javnost – Data je prejemnik večih nagrad za podjetništvo – leta 2010 smo bili dobitniki Evropske nagrade za podjetništvo. Bili smo najboljši v najboljši v kategoriji izboljšanje poslovnega okolja. Leto kasneje pa smo prejeli tudi nagrado organizacije European Business Awards za Country Representative. Letos pa smo bili ponovno izbrani izmed 17.000 evropskih podjetij v elitno skupino 527 podjetij iz celotne Evrope, ki kandidirajo za status  Ruban d’Honneur.

Vse naše kvalitete so prepoznali tudi naše stranke. Izjemno ponosni smo, da nam zaupa že 1000 ljudi. 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja