Go to Top

Za zagon inovativnega podjetja do 54.000 evrov subvencije

Za zagon inovativnega podjetja je lahko pridobite do 54 tisoč evrov subvencije. Slovenski podjetniški sklad za ustanovitev podjetij, mlajših od 14 mesecev, skupno ponuja 2,16 milijona evrov zagonskih spodbud, ki bodo okvirno 40 novim start upom s potencialom hitre rasti omogočila hitrejši in intenzivnejši razvoj produkta.

Brezplačno vam svetujemo!

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Kaj bi raje, s. p. ali d. o. o.? Pa veste, kaj je za vas tudi bolje?

Več informacij

Do 54.000 evrov subvencije za zagon inovativnega podjetja

Za zagon inovativnega podjetja, ki izpolnjuje pogoje razpisa, lahko mlado podjetje prejme do 54 tisoč evrov subvencije za poplačilo stroškov v treh izplačilih, in sicer:

  • za kritje stroškov, nastalih do 31. julija 2016 v višini do 10.000 evrov,
  • za kritje stroškov, nastalih do 31. januarja 2017 v višini do 12.000 evrov,
  • za kritje stroškov, nastalih do 28. februarja 2018 v višini do 32.000 evrov.

Na ta način spodbuda pokriva faze zagona podjetja, razvoja MVP (minimalno sprejemljivega produkta) in komercializacije končnega produkta.

Pridite na brezplačno svetovanje pred registracijo podjetja

zagon inovativnega podjetjaSubvencije bodo pokrile stroške predvidoma 40 novonastalih podjetij

Skupno 2,16 milijona evrov razpisanih zagonskih spodbud bo 40 novonastalim in tehnološko najbolj naprednim podjetjem, ustanovljenim v obdobju od med 1. januarjem lani in 29. februarjem letos, ki ne razpolagajo z zadostnimi finančnimi sredstvi, omogočilo hitrejši in intenzivnejši razvoj produkta in lažji tržni preboj.

Za zagon inovativnega podjetja lahko pridobite do 54.000 evrov subvencije!

Klikni in deli

Sodelovanje z iniciativno skupino

Tudi letos je produkt P2 tesno povezan z Iniciativo Start:up Slovenija, v katero so vključeni vsi deležniki podjetniškega ekosistema. Podjetja bodo poleg pridobljenih finančnih sredstev deležna tudi intenzivnega svetovanja, administrativne podpore, intenzivnih izobraževalnih delavnic in aktivnega povezovanja z zasebnimi investitorji.

Na razpis se lahko prijavijo vsa mlada podjetja, ki imajo inovativen produkt s potencialom rasti, kljub temu, da predhodno niso sodelovala v okviru tekmovanja Start:up Slovenija 2016.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja