Go to Top

VEM točki in vodena registracija

Vem točki – podjetje Data d.o.o. nudi storitve na VEM točki na stranki prijazen način- tako, da je postopek voden s strani VEM referenta in v določeni obliki tudi svetovan s strani tega referenta. Na naši VEM točki vam bo referent nudil prijazno registracijo za pravno obliko registracije podjetja. Brezplačen termin na VEM točki si lahko rezervirate na tej povezavi.

Informativni izračun plače

Kaj moram vprašati pred registracijo na VEM točki?

Najpogostejša vprašanja so seveda »Kaj moram prinesti na samo registracijo?« in odgovor temu je izjemno preprost, saj za odprtje s.p. potrebujete le oseben dokument, davčno številko. V kolikor niste lastnik objekta (stanovanja, hiše) boste potrebovali tudi overjeno izjavo lastnika objekta. To lahko lastnik  brezplačno, osebno, overi pri nas.

Tudi vprašanja ki se pojavljajo o zmožnosti registriranja s.p., zaradi morebitnega stečaja ali davčnih dolgov, so preprosto rešena s klicem na našo VEM točko in preverjanjem ustanovitelja v sistemu po njegovi osebni davčni številki ali klicen na FURS.

Potrebujete zanesljivo računovodstvo

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Kaj lahko vprašam referenta, ki mi podjetje registrira?

Naši VEM referenti so zelo vestni in za Vas uredijo vse kar je potrebno izvesti za ustrezno registracijo podjetja, ki jo nudimo na naši VEM točki – tako obrazce za ustanovitev podjetja, zahtevano poročanje podatkov na FURS in na ZZZS.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

VEM referenti na naši VEM točki Vam pomagajo tudi pri izrazito tehničnih delih registracije – kot je določitvi dejavnosti po klasifikaciji, kar je zahtevano za registracijo, poišče pravo zavarovalno podlago ipd.. Pri podjetju Data skušamo približati registracijo strankam na nivo, ki spremeni registracijo v preprosto opravilo.

Pravni nasvet

Na kaj moram paziti po registraciji?

Poleg izbora primerne banke, je nujna tudi ureditev plačevanja prispevkov in seveda izbire računovodje. Dober računovodja je ključen za to, kako se boste počutili v vlogi podjetnika in tudi tu je naše podjetje Data naredila izkušnjo prvega srečanja in vodenja knjig, v preprosto življenjsko opravilo.

Vi lahko v času uradnih ur obiščete naše podjetje in si zagotovite predstavitev naše storitve s enostavno razlago stroškov in izbiro računovodskih paketov. Tako za normirano vodenje knjig ali vodenje knjig po dejanskih stroških kot tudi morebitne podporne storitve za podjetnike – pri nas imate lahko vse na enem mestu.

Rezervirajte si termin in nas obiščite na naši VEM točki. Naš referent vas bo vodil skozi celoten postopek!

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja