Go to Top

VEM točka: Zapravljanje denarja za notarje je odveč

Res, zakaj le, če vam vaše podjetje na VEM točki lahko brezplačno pomaga ustanoviti referent VEM točke?  Poleg tega VEM točka z brezplačnimi, hitrimi in enostavnimi postopki omogoča spremembe podatkov že delujočih podjetij.

VEM točka – vse na enem mestu

Podjetnike obveščamo, da so jim VEM  točke so na voljo tudi še po ustanovitvi podjetja, saj lahko preko e-Vem državnega portala in na VEM točki opravljajo spremembe za svoje podjetje, ravno tako brez  stroškov.

Podjetniki še po ustanovitvi na VEM točki lahko:

Podjetnik se le zglasi na VEM točki, pove, kaj želi spremeniti v podjetju, referent mu pomaga pri izpolnjevanju obrazca, ki ga podjetnik podpiše. V nekaj dneh na naslov podjetja prejme sklep o spremembi poslovnega subjekta in sprememba podatkov podjetja je avtomatično vpisana v registru podjetij AJPES. Podjetnikom so tako prihranjene nepotrebne poti, čas in seveda denar.

Postopek registracije podjetja je na VEM točki DATA brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Podjetnikom predlagamo, da se pred spremembami podatkov podjetja za podrobnejša navodila glede postopka obrnejo na VEM točko DATA, kjer jim bomo pojasnili, kaj potrebujejo pri postopku, kdo mora priti na podpis dokumentacije in ali je morebiti treba pripraviti sklep družbenikov. Poleg tega pa bodo še izvedeli, kako hitro bodo spremembe vidne v registru podjetij.

Vsem, ki želite razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja, svetujemo obisk brezplačnega Skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja.

Prijava na izobraževanje

Pripravila: Bogdana Rejc, podjetniška svetovalka

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja