Go to Top

VEM točka omogoča spremembo imena, sedeža in dejavnosti podjetja

Družbeniki več-osebne družbe pred postopkom spremembe d.o.o. na VEM točki, pripravite skupščinski sklep!

Brezplačna registracija podjetja na VEM točki DATA. Pošljite povpraševanje!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Referenti VEM točke DATA, ne le, da pripravimo dokumentacijo za ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)  z več družbeniki, ampak lahko podjetje tudi še po ustanovitvi, brezplačno, opravlja spremembe podatkov v svojem podjetju,  na točki VEM.

Katere spremembe omogoča VEM točka?

Spremembe, ki jih lahko družbeniki, ki imajo družbeno pogodbo svojega podjetja v VEM obliki, opravijo na VEM točki, se nanašajo na spremembo imena firme, sedeža družbe in poslovnega naslova, spremembe zastopnikov podjetja in brisanja ali dodajanja dejavnosti. Spremembo družbenikov in kapitala, morajo lastniki podjetja opraviti pri notarju.

VEM točka omogoča spremembo imena, sedeža in dejavnosti podjetja

V primeru, da družbeniki podjetja želijo na VEM točki opraviti:

  1. spremembo imena firme;
  2. spremembo sedeža podjetja;
  3. spremembo dejavnosti podjetja

… Morajo v podjetju najprej pripraviti sklep skupščine, ki vsebuje spremembo, ki jo družbeniki želijo opraviti v podjetju. Sklep skupščine družbeniki pripravijo kot wordov dokument, zapišejo, kaj so na skupščini sprejeli, navedejo datum skupščine in se vsi podpišejo na dokument. Sklep skupščine na postopek spremembe podatkov podjetja, lahko na VEM točko prinese le eden od družbenikov podjetja (najbolje zastopnik-direktor podjetja, ki je hkrati tudi družbenik), ki bo skupaj z referentom VEM točke, opravil postopek in podpisal dokument.

Želite opraviti spremembe vaše večosebne družbe? DATA vam pri tem pomaga brezplačno. Rezervirajte si svoj termin – pokličite nas na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si.

Rezervirajte si termin za registracijo

Pripravila: Bogdana Rejc, DATA d.o.o.


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja